Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Browsing by Author Івчук, Надія Павлівна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 21 to 40 of 58
< previous
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2022
Дослідження технології халви оздоровчого призначення
Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
;
Івчук, Надія Павлівна
;
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
2019
Ефективність використання порошків пряних коренеплодів і кореневищ для збагачення пшеничного дріжджового хліба
Івчук, Надія Павлівна
;
Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
2019
Желейний десерт на основі вишнево-бурякового пюре-напівфабрикату для закладів ресторанного господарства
Ущаповський, Артем Олегович
;
Івчук, Надія Павлівна
2014
Кисломолочні десерти оздоровчої дії
Івчук, Надія Павлівна
;
Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
;
Горкавенко, Н. В.
2004
Методичні вказівки до виконання курсового та дипломного проектів студентів спеціальності 7.091722
Сімахіна, Галина Олександрівна
;
Фролова, Наталія Епінетівна
;
Івчук, Надія Павлівна
2020
Морозиво на основі безлактозного молока з імбиром та солодовим екстрактом
Давиденко, Валерія Григорівна
;
Івчук, Надія Павлівна
2003
Мікроелементи та їхня роль у життєдіяльності організму
Сімахіна, Галина Олександрівна
;
Івчук, Надія Павлівна
;
Пальоха, М. С.
;
Чагайда, Андрій Олегович
2014
Натуральні барвники в складі харчових продуктів
Івчук, Надія Павлівна
;
Гавриленко, Вікторія
;
Кравченко, Ярослав Андрійович
2016
Нова фруктово-горіхова начинка для борошняних кондитерських виробів
Алтуніна, Катерина Миколаївна
;
Івчук, Надія Павлівна
2006
Обгрунтування вибору зерна вівса як сировини для отримання оздоровчих продуктів
Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна
;
Сімахіна, Галина Олександрівна
;
Івчук, Надія Павлівна
2018
Обґрунтування доцільності використання молочної сироватки та березового соку для виготовлення напою загальнозміцнюючої дії
Кугай, Дмитро
;
Івчук, Надія Павлівна
2018
Обґрунтування способу отримання рослинної сировини для виробництва дієтичної добавки з підвищеним вмістом хрому
Личак, Анастасія
;
Івчук, Надія Павлівна
2018
Обґрунтування співвідношення між овочевою та плодовою складовими у рецептурі желейних виробів
Сливченко, Володимир Олександрович
;
Івчук, Надія Павлівна
2018
Обґрунтування та розроблення способу отримання інуліновмісного сухого кавового напою
Івчук, Надія Павлівна
;
Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
;
Ущаповський, Артем Олегович
2022
Особливості викладання дисципліни «Проектування харчових виробництв» у період дистанційного навчання
Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна
;
Івчук, Надія Павлівна
2018
Отримання та дослідження складу мінералізованих солодів
Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
;
Івчук, Надія Павлівна
;
Гойко, Ірина Юріївна
;
Поліщук, Марина Борисівна
2012
Оцінка харчового раціону студентів технологічних факультетів НУХТ
Івчук, Надія Павлівна
;
Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна
;
Смульська, Юлія Владиславівна
2017
Перспективи використання буряку столового у виробництві цукрових кондитерських виробів
Ущаповський, Артем Олегович
;
Івчук, Надія Павлівна
2016
Перспективи використання інуліновмісної сировини в профілактиці хронічних неінфекційних захворювань
Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
;
Івчук, Надія Павлівна
2017
Перспективи створення цукрових кондитерських виробів геродієтичного призначання
Ущаповський, Артем Олегович
;
Івчук, Надія Павлівна