Browsing by Author Івчук, Надія Павлівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 21 to 40 of 58 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Дослідження технології халви оздоровчого призначенняБашта (Шеремет), Алла Олексіївна; Івчук, Надія Павлівна; Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
2019Ефективність використання порошків пряних коренеплодів і кореневищ для збагачення пшеничного дріжджового хлібаІвчук, Надія Павлівна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
2019Желейний десерт на основі вишнево-бурякового пюре-напівфабрикату для закладів ресторанного господарстваУщаповський, Артем Олегович; Івчук, Надія Павлівна
2014Кисломолочні десерти оздоровчої діїІвчук, Надія Павлівна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Горкавенко, Н. В.
2004Методичні вказівки до виконання курсового та дипломного проектів студентів спеціальності 7.091722Сімахіна, Галина Олександрівна; Фролова, Наталія Епінетівна; Івчук, Надія Павлівна
2020Морозиво на основі безлактозного молока з імбиром та солодовим екстрактомДавиденко, Валерія Григорівна; Івчук, Надія Павлівна
2003Мікроелементи та їхня роль у життєдіяльності організмуСімахіна, Галина Олександрівна; Івчук, Надія Павлівна; Пальоха, М. С.; Чагайда, Андрій Олегович
2014Натуральні барвники в складі харчових продуктівІвчук, Надія Павлівна; Гавриленко, Вікторія; Кравченко, Ярослав Андрійович
2016Нова фруктово-горіхова начинка для борошняних кондитерських виробівАлтуніна, Катерина Миколаївна; Івчук, Надія Павлівна
2006Обгрунтування вибору зерна вівса як сировини для отримання оздоровчих продуктівФедоренко (Миколів), Тетяна Іванівна; Сімахіна, Галина Олександрівна; Івчук, Надія Павлівна
2018Обґрунтування доцільності використання молочної сироватки та березового соку для виготовлення напою загальнозміцнюючої діїКугай, Дмитро; Івчук, Надія Павлівна
2018Обґрунтування способу отримання рослинної сировини для виробництва дієтичної добавки з підвищеним вмістом хромуЛичак, Анастасія; Івчук, Надія Павлівна
2018Обґрунтування співвідношення між овочевою та плодовою складовими у рецептурі желейних виробівСливченко, Володимир Олександрович; Івчук, Надія Павлівна
2018Обґрунтування та розроблення способу отримання інуліновмісного сухого кавового напоюІвчук, Надія Павлівна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Ущаповський, Артем Олегович
2022Особливості викладання дисципліни «Проектування харчових виробництв» у період дистанційного навчанняФедоренко (Миколів), Тетяна Іванівна; Івчук, Надія Павлівна
2018Отримання та дослідження складу мінералізованих солодівБашта (Шеремет), Алла Олексіївна; Івчук, Надія Павлівна; Гойко, Ірина Юріївна; Поліщук, Марина Борисівна
2012Оцінка харчового раціону студентів технологічних факультетів НУХТІвчук, Надія Павлівна; Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна; Смульська, Юлія Владиславівна
2017Перспективи використання буряку столового у виробництві цукрових кондитерських виробівУщаповський, Артем Олегович; Івчук, Надія Павлівна
2016Перспективи використання інуліновмісної сировини в профілактиці хронічних неінфекційних захворюваньБашта (Шеремет), Алла Олексіївна; Івчук, Надія Павлівна
2017Перспективи створення цукрових кондитерських виробів геродієтичного призначанняУщаповський, Артем Олегович; Івчук, Надія Павлівна