Browsing by Author Івчук, Надія Павлівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 58  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2000Аналіз впливу поверхнево-активних речовин на процес кристалізації фруктозиЛементар, Святослав Юрійович; Гулий, Іван Степанович; Мирончук, Валерій Григорович; Івчук, Надія Павлівна
2015Аналіз ринку харчових продуктів з харчовими барвникамиІвчук, Надія Павлівна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
2014Барвні речовини водних екстрактів і екстрактів-гідролізатів із бульб топінамбуруМихальчук, К. М.; Івчук, Надія Павлівна
2019Вивчення впливу порошків пряних коренеплодів і кореневищ на активність дріжджів Saccharomyces cerevisiaeІвчук, Надія Павлівна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Мартиненко, Тетяна Андріївна
2017Вивчення впливу фізичних та хімічних чинників на якість пюре з бульб топінамбураМазур, Оксана; Івчук, Надія Павлівна
2017Вивчення процесу термічного оброблення бульб топінамбуруІвчук, Надія Павлівна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Ущаповський, Артем Олегович
2018Використання вишнево-бурякового пюре у виробництві мармеладу геродієтичного призначенняСливченко, Володимир Олександрович; Івчук, Надія Павлівна
2017Використання композиції буряка столового та плодів вишні для виробництва солодких страв геродієтичного призначенняУщаповський, Артем Олегович; Івчук, Надія Павлівна
2014Використання молочної сироватки для отримання екстрактів-гідролізатів із бульб топінамбураІвчук, Надія Павлівна; Спащук, А. В.; Мартиненко, Тетяна Андріївна
2020Використання нетрадиційної сировини для підвищення якості кондитерських виробівБашта (Шеремет), Алла Олексіївна; Івчук, Надія Павлівна
2016Використання нетрадиційної інуліновмісної сировини в технологіях оздоровчих харчових продуктівБашта (Шеремет), Алла Олексіївна; Івчук, Надія Павлівна
2016Використання овочевих та ягідних порошків у рецептурі цукрових кондитерських виробівУщаповський, Артем Олегович; Івчук, Надія Павлівна
2017Використання порошків ягід горобини звичайної у рецептурі борошняних кондитерських виробівХоменко, Анастасія Анатоліївна; Івчук, Надія Павлівна
2013Вплив порошків кореневих прянощів на якість пшеничного хлібаІвчук, Надія Павлівна; Лебідь, Н. М.
2015Вплив порошків пастернаку, петрушки, хрону та імбиру на активність дріжджів «saccharomyces cerevisiae»Івчук, Надія Павлівна; Алтуніна, Катерина Миколаївна
2014Вплив пряних коренеплодів та кореневищ на активність хлібопекарських дріжджівІвчук, Надія Павлівна; Лебідь, Н. М.
2014Вплив фруктози і сахарози на в’язкість згущеного знежиреного молока при сумісному їх використанніІвчук, Надія Павлівна
2014Вплив фізичних чинників на ступінь набухання висушених ягід чорної смородиниХмарук, Тетяна Володимирівна; Івчук, Надія Павлівна
2011Дослідження властивостей кексу функціонального спрямуванняІванова, Вікторія Джанівна; Івчук, Надія Павлівна; Хлєбутіна, М. С.
2013Дослідження можливості використання продуктів переробки скорцонери для виробництва морозива оздоровчого призначенняБашта (Шеремет), Алла Олексіївна; Івчук, Надія Павлівна; Остролуцька, Юлія Сергіївна