Browsing by Author Михалевич, Артур Петрович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 21 to 40 of 108 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Досвід країн ЄС щодо альтернативного паковання для харчових продуктівМихалевич, Артур Петрович; Салавор, Оксана Мирославівна
2018Дослідження впливу картопляної клітковини на технологічні властивості напівфабрикатівМихалевич, Артур Петрович; Овсієнко, Кіра Володимирівна; Тимчук, Алла Вікторівна
2023Дослідження впливу концентратів демінералізованої сироватки на показники якості морозиваМихалевич, Артур Петрович; Бреус, Наталія Миколаївна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Басс, Оксана Олександрівна
2019Дослідження впливу процесу сушіння кедрових горіхів на властивості готових соусівМихалевич, Артур Петрович; Скуйбіда, Валерія Віталіївна; Точкова, Оксана Василівна
2022Дослідження відносної солодкості морозива ацидофільно-сироваткового за різного ступеня заміни цукруМихалевич, Артур Петрович; Басс, Оксана Олександрівна
2019Дослідження динаміки льодоутворення в альбумінній масіТимчук, Алла Вікторівна; Грек, Олена Вікторівна; Михалевич, Артур Петрович
2023Дослідження можливості заміни цукру в морозиві на гідролізовані концентрати сироваткиМихалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Басс, Оксана Олександрівна
2022Дослідження процесу виморожування води у низькожирному морозиві з бета-глюканом вівсаМихалевич, Артур Петрович; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Поліщук, Галина Євгеніївна
2018Дослідження процесу осадження молочних білків соком RheumМихалевич, Артур Петрович; Грек, Олена Вікторівна; Тимчук, Алла Вікторівна
2021Дослідження процесу ферментативного гідролізу лактози в технології кисломолочного морозиваМихалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна
2020Доцільність застосування комплексу білків у рецептурному складі морозива ацидофільно-сироватковогоМихалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
2022Екологічна сертифікація в Україні та ЄС: проблеми та перспективи розвиткуМихалевич, Артур Петрович; Салавор, Оксана Мирославівна
2021Екологічний аудит ПрАТ «Рокитнівський скляний завод»Михалевич, Артур Петрович
2019Життя є бажання, а бажання - нескінченна мукаМихалевич, Артур Петрович; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Кітов, Микола Григорович
2021Закономірності процесу ферментативного гідролізу протопектину у пюре з м’якоті овочів для підвищення їх стабілізаційної здатності у складі морозиваСапіга, Вікторія Ярославівна; Михалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак, Тетяна Григорівна
2023Кисловершкові пряжені десерти з гідролізованим концентратом демінералізованої сироваткиКостенко, Олена Валентинівна; Михалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна
2022Комплексна органолептична оцінка морозива з β-глюканом вівсаМихалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Сапіга, Вікторія Ярославівна
2019Контроль якості при виробництві десертного соусу у закладах громадянського харчуванняПанченко, Олександра Павлівна; Михалевич, Артур Петрович; Харченко, Лілія Леонідівна
2019Модернізація сушильного обладнання у молочній галузі як спосіб вирішення проблемиМихалевич, Артур Петрович; Ашмаріна, Галина Ревмирівна
2019Наукове обгрунтування використання білкових концентратів у складі молочно-овочевого морозиваМихалевич, Артур Петрович; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна