Browsing by Author Осейко, Микола Іванович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 21 to 40 of 97 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Дослідження впливу технологічних чинників на властивості олієжирової композиції (ОЖК КТІОЛ)Ярмоліцька, Олена Сергіївна; Осейко, Микола Іванович; Романовська, Тетяна Іванівна
2014Дослідження модельних зразків купажованих олій в системі КТІОЛКовальова, Ольга; Осейко, Микола Іванович; Шевчик, Василь Іванович
2014Дослідження пігментів гарбузової оліїРомановська, Тетяна Іванівна; Осейко, Микола Іванович; Березіна , М. П.
2013Дослідження складу мінеральних речовин фосфоліпідних продуктівОсейко, Микола Іванович; Шеманська, Євгенія Іванівна
2009Дослідження фосфоолієвмісних матеріалів і місцел у системі КТІОЛОсейко, Микола Іванович; Шеманська, Євгенія Іванівна; Геращенко, Т. М.
2021Екоолії з нетрадиційних олійних культурОсейко, Микола Іванович; Романовська, Тетяна Іванівна
2012Ендоекологія особистості в системі ктіол®. Функціональні і геродієтичні продукти і добавкиОсейко, Микола Іванович
2018Застосування восків у косметичних кремахГанжа, Маргарита; Романовська, Тетяна Іванівна; Осейко, Микола Іванович
2022Застосування восків у харчових продуктахРомановська, Тетяна Іванівна; Осейко, Микола Іванович; Калина, Вікторія Сергіївна
2009Застосування капілярного електрофорезу для ідентифікації в насінні соняшнику гербіцидів класу хлорфеноксикарбонових кислотЛевчук, Ірина Володимирівна; Осейко, Микола Іванович
2020Застосування ліпідів з вовни у сучасних косметичних засобахРомановська, Тетяна Іванівна; Осейко, Микола Іванович
2019Застосування ліпідів овечої вовни для функціональних косметичних засобів та фармацевтичних препаратів.Осейко, Микола Іванович; Романовська, Тетяна Іванівна
2020Зміни амінокислотого складу продуктів переробки соняшникуОсейко, Микола Іванович; Романовська, Тетяна Іванівна; Шевчик, Василь Іванович
2020Комплексна технологія обробки вовниРомановська, Тетяна Іванівна; Осейко, Микола Іванович
2015Контроль якості шротів олійний культурРомановська, Тетяна Іванівна; Осейко, Микола Іванович
2020Ліпіди овечої вовни у інноваційних харчових продуктахРомановська, Тетяна Іванівна; Осейко, Микола Іванович
2019Майонезний соус (патент на корисну модель 137458)Романовська, Тетяна Іванівна; Ремесник, Тетяна Володимирівна; Осейко, Микола Іванович
2012Методичні рекомендації до вивчення дисципліни «Контроль якості та безпеки продуктів галузі»Романовська, Тетяна Іванівна; Осейко, Микола Іванович; Левчук, Ірина Володимирівна
2014Мінеральні макро- і мікроелементи фосфоліпіди их продуктівОсейко, Микола Іванович; Шеманська, Євгенія Іванівна; Шевчик, Василь Іванович
2015Нанотехнологічні аспекти підготовки сировини й очищення модифікованих олій і жирів у системі КТІОЛ-ІОсейко, Микола Іванович; Голодна, Олена В'ячеславівна; Шкаруба, С. М.