Browsing by Author Пешук, Людмила Василівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 21 to 40 of 219 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Вивчення впливу хітозану на реологічні властивості гелів з білково-вуглеводно-мінеральною добавкою «Рекорд75»Пешук, Людмила Василівна; Горбач, Олександр Ярославович; Галенко, Олег Олександрович
2013Визначення деяких елементів в карпофорах грибів Agaricus Bisporus (J.E. Lange) Imbach та Pleurotus Ostreatus (Jacq.) P. KummПешук, Людмила Василівна; Костенко, Єлизавета Євгеніївна; Бутенко, Олена Миколаївна; Ганчук, Вікторія Дмитрівна; Гащук, Олександра Ізидорівна
2014Визначення металічних елементів в м’ясних маринадахПешук, Людмила Василівна; Іванова, Тетяна Миколаївна; Іщенко, Віра Миколаївна; Іщенко, Микола Володимирович
1996Використання Англерської та Червоної Датської порід при створенні високопродуктивних стад червоної худобиПешук, Людмила Василівна
2012Використання біологічно активних інгредієнтів у технології майонезівПешук, Людмила Василівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Поліщук, Юлія Юріївна
2018Використання вторинної рослинної сировини в технології м’ясних продуктів з антиоксидантними властивостямиПешук, Людмила Василівна; Іванова, Тетяна Миколаївна; Будник, Ніна Василівна
2014Використання гістологічних методів для оцінки якості та ідентифікації складу ковбасних виробівБудник, Ніна Василівна; Пешук, Людмила Василівна; Штик, Ірина Іванівна
2008Використання купажованого жиру в технології нових маргаринівПешук, Людмила Василівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
2014Використання маринадів на основі харчових кислот для приготування напівфабрикатів з м'яса дикого кабанаПешук, Людмила Василівна; Іщенко, Віра Миколаївна; Штик, Ірина Іванівна; Іванова, Тетяна Миколаївна
2007Використання нетрадиційної сировини в комбінованих м'ясних напівфабрикатахТопчій, Оксана Анатоліївна; Пешук, Людмила Василівна; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
2014Використання нетрадиційної сировини в технології маринованих м'ясних напівфабрикатівПешук, Людмила Василівна; Іванова, Тетяна Миколаївна; Гагач, Іван Ігоревич
2015Використання оленини у сирокопчених ковбасахМаршалок, Тарас Валерiйович; Пешук, Людмила Василівна; Бахмач, Володимир Олександрович; Іванова, Тетяна Миколаївна
2016Використання рослинних білкових збагачувачів у технології паштетівБерезюк, Анна Сергіївна; Лисенко, Ірина Сергіївна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Пешук, Людмила Василівна
2007Використання солодів бобових та злакових культур у виробництві м’ясних паштетівУкраїнець, Анатолій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Пешук, Людмила Василівна; Хіврич, Борис Іванович
2013Використання ферментативної обробки в переробці вторинної колагенвмісної сировиниПешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег Олександрович; Хавро, Аліна Юріївна
2008Використання інфрачервоної спектроскопії ближнього діапазону для аналізу жирів та їх сумішейМанк, Валерій Веніамінович; Пешук, Людмила Василівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
2010Виробництво галактину з кролячого м'ясаКарпова, Тетяна Олексіївна; Гулик, Христина Мирославівна; Довженко, Сергій Олександрович; Пешук, Людмила Василівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна
1999Вплив паратипічних факторів на реалізацію генотипу тваринПешук, Людмила Василівна
2019Вплив промивних розчинів на хімічний склад і фізико-хімічні властивості сурімі-подібного матеріалу з механічно обваленого м'яса індикаПешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег Олександрович; Шулер, Світлана Миколаївна; Безпалько, Валентина
2015Вплив різних способів термічної обробки на харчову цінність дрібношматкових напівфабрикатів з дичиниГагач, Іван Ігоревич; Пешук, Людмила Василівна; Теличкун, Володимир Іванович