Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Browsing by Author Пешук, Людмила Василівна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 21 to 40 of 219
< previous
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2018
Вивчення впливу хітозану на реологічні властивості гелів з білково-вуглеводно-мінеральною добавкою «Рекорд75»
Пешук, Людмила Василівна
;
Горбач, Олександр Ярославович
;
Галенко, Олег Олександрович
2013
Визначення деяких елементів в карпофорах грибів Agaricus Bisporus (J.E. Lange) Imbach та Pleurotus Ostreatus (Jacq.) P. Kumm
Пешук, Людмила Василівна
;
Костенко, Єлизавета Євгеніївна
;
Бутенко, Олена Миколаївна
;
Ганчук, Вікторія Дмитрівна
;
Гащук, Олександра Ізидорівна
2014
Визначення металічних елементів в м’ясних маринадах
Пешук, Людмила Василівна
;
Іванова, Тетяна Миколаївна
;
Іщенко, Віра Миколаївна
;
Іщенко, Микола Володимирович
1996
Використання Англерської та Червоної Датської порід при створенні високопродуктивних стад червоної худоби
Пешук, Людмила Василівна
2012
Використання біологічно активних інгредієнтів у технології майонезів
Пешук, Людмила Василівна
;
Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
;
Поліщук, Юлія Юріївна
2018
Використання вторинної рослинної сировини в технології м’ясних продуктів з антиоксидантними властивостями
Пешук, Людмила Василівна
;
Іванова, Тетяна Миколаївна
;
Будник, Ніна Василівна
2014
Використання гістологічних методів для оцінки якості та ідентифікації складу ковбасних виробів
Будник, Ніна Василівна
;
Пешук, Людмила Василівна
;
Штик, Ірина Іванівна
2008
Використання купажованого жиру в технології нових маргаринів
Пешук, Людмила Василівна
;
Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
2014
Використання маринадів на основі харчових кислот для приготування напівфабрикатів з м'яса дикого кабана
Пешук, Людмила Василівна
;
Іщенко, Віра Миколаївна
;
Штик, Ірина Іванівна
;
Іванова, Тетяна Миколаївна
2007
Використання нетрадиційної сировини в комбінованих м'ясних напівфабрикатах
Топчій, Оксана Анатоліївна
;
Пешук, Людмила Василівна
;
Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
2014
Використання нетрадиційної сировини в технології маринованих м'ясних напівфабрикатів
Пешук, Людмила Василівна
;
Іванова, Тетяна Миколаївна
;
Гагач, Іван Ігоревич
2015
Використання оленини у сирокопчених ковбасах
Маршалок, Тарас Валерiйович
;
Пешук, Людмила Василівна
;
Бахмач, Володимир Олександрович
;
Іванова, Тетяна Миколаївна
2016
Використання рослинних білкових збагачувачів у технології паштетів
Березюк, Анна Сергіївна
;
Лисенко, Ірина Сергіївна
;
Москалюк, Оксана Євгеніївна
;
Пешук, Людмила Василівна
2007
Використання солодів бобових та злакових культур у виробництві м’ясних паштетів
Українець, Анатолій Іванович
;
Пасічний, Василь Миколайович
;
Пешук, Людмила Василівна
;
Хіврич, Борис Іванович
2013
Використання ферментативної обробки в переробці вторинної колагенвмісної сировини
Пешук, Людмила Василівна
;
Галенко, Олег Олександрович
;
Хавро, Аліна Юріївна
2008
Використання інфрачервоної спектроскопії ближнього діапазону для аналізу жирів та їх сумішей
Манк, Валерій Веніамінович
;
Пешук, Людмила Василівна
;
Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
2010
Виробництво галактину з кролячого м'яса
Карпова, Тетяна Олексіївна
;
Гулик, Христина Мирославівна
;
Довженко, Сергій Олександрович
;
Пешук, Людмила Василівна
;
Москалюк, Оксана Євгеніївна
1999
Вплив паратипічних факторів на реалізацію генотипу тварин
Пешук, Людмила Василівна
2019
Вплив промивних розчинів на хімічний склад і фізико-хімічні властивості сурімі-подібного матеріалу з механічно обваленого м'яса індика
Пешук, Людмила Василівна
;
Галенко, Олег Олександрович
;
Шулер, Світлана Миколаївна
;
Безпалько, Валентина
2015
Вплив різних способів термічної обробки на харчову цінність дрібношматкових напівфабрикатів з дичини
Гагач, Іван Ігоревич
;
Пешук, Людмила Василівна
;
Теличкун, Володимир Іванович