Browsing by Author Усатюк, Світлана Іванівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 101  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2003Біологічно активні рослинні олії із нетрадиційної сировиниОсейко, Микола Іванович; Українець, Анатолій Іванович; Мирончук, Валерій Григорович; Пешук, Людмила Василівна; Шеманська, Євгенія Іванівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Заєць, Євген; Гуца, С. В.
2005Вдосконалення енергоресурсозберігаючих технологій виробництва функціональних соєвих продуктівШаркова, Надія Олексіївна; Авдєєва, Л. Ю.; Усатюк, Світлана Іванівна; Жукотський, Е. К.; Метьолкіна, О. С.; Буцько, О. А.
2014Визначення параметрів екстракції білків з волоського горіхаСавчук, Юрій Юрійович; Усатюк, Надія Михайлівна; Усатюк, Світлана Іванівна
2012Визначення показників якості та безпеки соняшникової олії з підвищеною стійкістю до окисненняУсатюк, Світлана Іванівна; Пелехова, Любов Сергіївна; Сус, Л. В.
2022Визначення потреб споживачів для удосконалення системи управління якістю у виробництві печиваУсатюк, Світлана Іванівна; Божко, Анастасія Юріївна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Андреєва, Марина Дмитрівна
2016Використання борошна з біоактивованого зерна сочевиці у виробництві борошняних виробівСорокіна, Катерина Олександрівна; Усатюк, Світлана Іванівна
2017Використання газорідинної хроматографії для ідентифікації і виявлення фальсифікацї олії волоського горіхаКоролюк, Тамара Андріївна; Носенко, Тамара Тихонівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Костінова, Тетяна Андріївна
2013Використання купажованих рослинних олій у закладах ресторанного господарстваЗадкова, Олександра Сергіївна; Усатюк, Світлана Іванівна
2012Використання рослинних олій підвищеної біологічної цінності у закладах ресторанного господарстваПелехова, Любов Сергіївна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Усатюк, Світлана Іванівна
2017Використання харчових добавок для виробництва майонезу «Вінницький»Кондратюк, Ольга Сергіївна; Усатюк, Світлана Іванівна
2018Використання харчових добавок у виробництві маргаринуЛисенко, Тетяна Миколаївна; Усатюк, Світлана Іванівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
2014Використання шроту зародків пшениці у виробництві борошняних кондитерських виробівРадзіховська, Алла; Усатюк, Світлана Іванівна
2015Вимоги до показників якості оливкової олії в ЄС та УкраїніПрокопенкова, Діана Олегівна; Усатюк, Світлана Іванівна
2013Вимоги щодо вмісту токсичних речовин у соняшниковій олії в Україні та ЄСПелехова, Любов Сергіївна; Усатюк, Світлана Іванівна
2017Виявлення фальсифікації молока питногоЛимаренко, Анастасія Олександрівна; Усатюк, Світлана Іванівна
2017Виявлення фальсифікації насіння чіаВіеіра, Алеся Олександрівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
2015Встановлення терміну придатності напою з волоського горіхаСавчук, Юрій Юрійович; Усатюк, Світлана Іванівна
2016Галети (Патент на корисну модель № 112216)Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Усатюк, Надія Михайлівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Усатюк, Світлана Іванівна
2012До питання про контроль якості ковбасних виробівКостенко, Єлизавета Євгеніївна; Бутенко, Олена Миколаївна; Усатюк, Світлана Іванівна; Цабілева, Людмила Вікторівна; Філіпченко, Ірина Миколаївна
2013Дослідження бактеріостатичних властивостей соняшникової олії, обробленої софорою японськоюПелехова, Любов Сергіївна; Усатюк, Світлана Іванівна