Browsing by Author Єщенко, Оксана Анатоліївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 36  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Аналіз процесу уварювання цукрових утфелів на основі імітаційного моделюванняМирончук, Валерій Григорович; Єщенко, Оксана Анатоліївна
2012Аналіз рециркуляції клеровки останнього продукту на роботу трикристалізаційної схеми цукрового заводуМирончук, Валерій Григорович; Єщенко, Оксана Анатоліївна
2011Вакуум-апарат для уварювання цукрового утфелю (Патент на корисну модель № 65939)Коцюбанський, Андрій Миколайович; Мирончук, Валерій Григорович; Єщенко, Оксана Анатоліївна
2008Вакуум-апарат з оребреним циркулятором (Патент на корисну модель №38094)Пушанко, Микола Миколайович; Єщенко, Оксана Анатоліївна; Салій, Микола Володимирович
2003Визначення оптимальної схеми роботи продуктового відділення за допомогою імітаційної моделіМирончук, Валерій Григорович; Єщенко, Оксана Анатоліївна
2019Використання методу регресійного аналізу для математичного моделювання процесу пророщування насіння льонуКраєвська, Світлана Петрівна; Єщенко, Оксана Анатоліївна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2010Вплив способу підведення підкачок на їх розподіл та швидкість продукту в кип’ятильних трубках вакуум-апаратівМирончук, Валерій Григорович; Єщенко, Оксана Анатоліївна
2019Вплив фізичних властивостей рідин на роботу рідинно-газових ежекторівПономаренко, Віталій Васильович; Пушанко, Микола Миколайович; Слюсенко, Андрій Михайлович; Єщенко, Оксана Анатоліївна
2012Вплив характеристик затравки на ефективніть кристалізації фруктозиМирончук, Валерій Григорович; Лементар, Святослав Юрійович; Єщенко, Оксана Анатоліївна
2017Гігієнічні вимоги до проектування обладнання харчових виробництвЧепелюк, Олена Олександрівна; Єщенко, Оксана Анатоліївна; Доломакін, Юрій Юрійович
2019Дистанційне вивчення дисциплін із комп’ютерного проектування: особливості та перспективиЄщенко, Оксана Анатоліївна; Люлька, Дмитро Миколайович; Якобчук, Роман Леонідович
2016Дослідження відмінностей теплових і хімічних властивостей шапинки й ніжки шампіньонаРоман, Тетяна Олександрівна; Єщенко, Оксана Анатоліївна; Іванченко, Михайло Георгійович; Мазуренко, Олександр Григорович
2016Експериментально-статистичне моделювання процесу сушіння шапинки і ніжки гриба шампіньйонаЄщенко, Оксана Анатоліївна; Роман, Тетяна Олександрівна; Мазуренко, Олександр Григорович
2012Ефективність проміжного підігріву утфелю останнього продукту в перемішувачах-кристалізаторахКартава, Марина М.; Єщенко, Оксана Анатоліївна; Мирончук, Валерій Григорович
2012Застосування теплової обробки утфелю останнього продукту в перемішувачах-кристалізаторахМирончук, Валерій Григорович; Єщенко, Оксана Анатоліївна; Самілик, Марина Михайлівна
2003Збільшення виходу цукру шляхом удосконалення технології обробки утфелівМирончук, Валерій Григорович; Силко, О. В.; Єщенко, Оксана Анатоліївна
2009Методика моделювання процесу промислової кристалізації цукрозиМирончук, Валерій Григорович; Єщенко, Оксана Анатоліївна
2012Моделювання кристалізації утфелю останнього продукту в перемішувачах-кристалізаторахМирончук, Валерій Григорович; Єщенко, Оксана Анатоліївна; Картава, М. М.
2014Модернізація вакуум-апарата для уварювання цукрового утфелюШевчук, Юлія; Єщенко, Оксана Анатоліївна
2007Оптимізація роботи вакуум-апаратів та продуктових відділень цукрових заводів на основі імітаційного моделюванняМирончук, Валерій Григорович; Єщенко, Оксана Анатоліївна; Коцюбанський, Андрій Миколайович