Browsing by Author Антонюк, Марія Миколаївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 71  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Варена ковбаса „Особлива” (Патент на винахід № 99574)Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Філоненко, Михайло Ігорович; Бомко, Ірина Василівна
2021Взаємозв’язок нормобіоти кишечнику та особливості перебігу Covid-19Старовойтова, Світлана Олександрівна; Антонюк, Марія Миколаївна
2004Вибір режиму культивування хлібопекарських дріжджів на селеновмісному живильному середовищіСтабнікова, Олена Всеволодівна; Устинов, Юрій Васильович; Ларіонова, І. В.; Антонюк, Марія Миколаївна; Лич (Ткаченко), Інна Валентинівна
2002Вибір режиму пророщування зерна для забезпечення накопичення метаболізованого селенуАнтонюк, Марія Миколаївна; Хіврич, Борис Іванович; Стабніков, Віктор Петрович; Арсеньєва, Лариса Юріївна
2008Вивчення ступеню метаболізаціі селену насінням сільськогосподарських культурАрсеньєва, Лариса Юріївна; Антонюк, Марія Миколаївна; Бондар, Наталія Петрівна; Хіврич, Борис Іванович
2011Визначення оптимальних умов культивування Rhizopus sp. 2000 ФМ – продуцента позаклітинної ліпазиБорисенко, А. В.; Лич (Ткаченко), Інна Валентинівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Айзенберг, Вікторія Леонідівна
2014Визначення стійкості пробіотичної мікрофлори заквасок до дії антибіотиківЗолотоверх (Курпілянська), Катерина Володимирівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна
2008Використання продуктів переробки білого харчового люпину в технології хлібобулочних виробів функціонального призначенняБондар, Наталія Петрівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Антонюк, Марія Миколаївна
2004Використання селенозбагачених дріжджів у хлібопекарському виробництвіАксьонова, І. В.; Антонюк, Марія Миколаївна; Устинов, Юрій Васильович; Стабнікова, Олена Всеволодівна
2013Вплив носіїв заліза на технологічний процес виробництва житньо-пшеничного хлібаГубеня, Вячеслав Олександрович; Антонюк, Марія Миколаївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна
2004Вплив різних носіїв селену на мікробіологічні процеси в напівфабрикатах хлібопекарського виробництваАрсеньєва, Лариса Юріївна; Антонюк, Марія Миколаївна; Герасименко, Лариса Олександрівна; Хіврич, Борис Іванович; Доценко, Віктор Федорович
2004Вплив різних форм селену на активність мікрофлори тістаАнтонюк, Марія Миколаївна; Герасименко, Лариса Олександрівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Устинов, Юрій Васильович
2004Досвід і перспективи збагачення хліба йодомАнтонюк, Марія Миколаївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Герасименко, Лариса Олександрівна
2004Досвід і перспективи збагачення хліба йодомАрсеньєва, Лариса Юріївна; Герасименко, Лариса Олександрівна; Антонюк, Марія Миколаївна
2013Дослідження бактеріальної забрудненості молочних сумішей, молочного та плодово-ягідного морозиваПоліщук, Галина Євгеніївна; Антонюк, Марія Миколаївна; Мацько, Любов Михайлівна; Мартич, Віталій Володимирович
2011Дослідження мікробіологічних показників рослинних екстрактів як рецептурних інгредієнтів у виробництві морозиваГулак, Олена Володимирівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Антонюк, Марія Миколаївна
2009Дослідження структурно-механічних властивостей тіста з продуктами переробки харчового люпинуАрсеньєва, Лариса Юріївна; Бондар, Наталія Петрівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2013Дослідження чутливості мікрофлори сухих заквасок Vivo до антибіотиківАрсеньєва, Лариса Юріївна; Антонюк, Марія Миколаївна; Золотоверх (Курпілянська), Катерина Володимирівна
2007Збагачення ацидофільного морозива харчовим волокном FibregumЗгурський, Андрій Володимирович; Калініна, Галина Петрівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Антонюк, Марія Миколаївна
2003Збагачення пшеничного хліба мікронутрієнтамиАрсеньєва, Лариса Юріївна; Герасименко, Лариса Олександрівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Доценко, Віктор Федорович