Browsing by Author Баглюк, Сергій Володимирович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 23  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Бозон Хіггса: що являє собою нова частинка?Івасенко, Максим Олександрович; Гриненко, Віталій; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Баглюк, Сергій Володимирович
2015Важливість виховання студентської молоді в дусі національної свідомостіКарпович, Інна Віталіївна; Баглюк, Сергій Володимирович
2009Визначення відношення числа мікро- та макропор по даним термогравіметріїЛазаренко, Микола Миколайович; Лазаренко, Михайло Васильович; Баглюк, Сергій Володимирович
2013Вплив молекулярної рухливості у системі триацилгліцеринів на їх діелектричні та теплофізичні властивостіЛазаренко, Микола Миколайович; Лазаренко, Михайло Васильович; Баглюк, Сергій Володимирович; Копильцев, Дмитро Вітальйович
2013Дослідження впливу термоокислювальної деструкції на молекулярну рухливість у системі триацилгліцеринів соняшникової оліїЛазаренко, Микола Миколайович; Лазаренко, Михайло Васильович; Баглюк, Сергій Володимирович
2004Дослідження деяких фізико-хімічних властивостей крохмалівЛазаренко, Михайло Васильович; Баглюк, Сергій Володимирович; Король, Анатолій Миколайович; Мельник, Оксана Юріївна; Ковбаса, Володимир Миколайович
2018Застосування лазерів у харчовій промисловостіЛукіянік, Олександра Валентинівна; Сидоренко, Валентин; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Баглюк, Сергій Володимирович
2014Метод визначення оптимальної концентрації крохмалю по відношенню до водиЛазаренко, Михайло Васильович; Баглюк, Сергій Володимирович
2017Метод знезараження води ультрафіолетовим випромінюваннямЯкубенко, Валерія Євгеніївна; Танчик, Ренат Сергійович; Іванов, Олександр Андрійович; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Баглюк, Сергій Володимирович
2013Методичні та практичні аспекти тестового контролю знань у вищому навчальному закладіБаглюк, Сергій Володимирович; Лазаренко, Т. К.; Котікова, Світлана Михайлівна
2018Молекулярна кухня: поєднання науки і мистецтва харчової промисловостіІванов, Олександр; Ренке, Данило Олексійович; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Баглюк, Сергій Володимирович
2014Молекулярна рухливість у системах насичених триацилгіцеридівАлєксєєв, Олександр Миколайович; Алєксєєв, Сергій Олександрович; Грабовський, Ю. Є.; Бохван, С. І.; Лазаренко, Микола Миколайович; Лазаренко, Михайло Васильович; Баглюк, Сергій Володимирович
2015Навчально-науковий комплекс для розпізнавання запахів «Ультраніс»Маруженко, О. В.; Білоусов, В. П.; Січкар, Т. Г.; Лазаренко, Михайло Васильович; Баглюк, Сергій Володимирович
2005Положення про студентське самоврядування у Національному університеті харчових технологійПавлов, Валерій Лук’янович; Баглюк, Сергій Володимирович
2017Релаксаційна спектрометрія та її прикладне значенняБаглюк, Сергій Володимирович; Лазаренко, Михайло Васильович; Алєксєєв, Олександр Миколайович; Лазаренко, Микола Миколайович
2001Релаксаційні та фазові переходи рослинного жируЛазаренко, Микола Миколайович; Дядечко, Олена Володимирівна; Баглюк, Сергій Володимирович; Король, Анатолій Миколайович
1998Спосіб виробництва хліба (Патент на винахід № 24618)Ковбаса, Володимир Миколайович; Кобилінська, Олена Валеріївна; Оліфіренко, Вячеслав Миколайович; Баглюк, Сергій Володимирович; Лазаренко, Михайло Васильович
1996Теплофізичні дослідження кристалічної та аморфної фаз молочного жируРашевська, Тамара Олексіївна; Гулий, Іван Степанович; Лазаренко, Михайло Васильович; Баглюк, Сергій Володимирович
2003Теплофізичні дослідження молекулярної рухливості частково кристалічного олігомераЛазаренко, Михайло Васильович; Баглюк, Сергій Володимирович; Король, Анатолій Миколайович; Носенко, Тамара Тихонівна
2012Ультразвукові дослідження набухання крохмалів у водіФоростяна, Нінель Петрівна; Баглюк, Сергій Володимирович; Лазаренко, Михайло Васильович