Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Browsing by Author Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 118
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2023
Айва – перспективна сировина для промислового перероблення
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
;
Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
2017
Аналіз забруднення плодоовочевої сировини нітратами
Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
;
Коваль, Марина Олександрівна
;
Шутюк, Віталій Володимирович
;
Бессараб, Олександр Семенович
2018
Аналіз мікробіологічної контамінації пряно-ароматичної сировини, що використовується в технологіях томатних соусів
Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
;
Бессараб, Олександр Семенович
;
Грегірчак, Наталія Миколаївна
;
Шикирава, Аліна Володимирівна
2017-02-21
Аналіз накопичення контамінантів плодами томатів та засоби їх зниження в овочах
Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
;
Костючок, Неля Вікторівна
;
Бессараб, Олександр Семенович
;
Шутюк, Віталій Володимирович
2017
Аналіз нітратного забруднення зразків питної води м. Києва та Київської області
Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
;
Коваль, Марина Олександрівна
2021
Аналіз ринку м’ясоімітуючої продукції
Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
;
Процюк, Дмитро Сергійович
2022
Аналіз способів одержання екстрактів, збагачених хлорофілом із рослинної сировини
Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
;
Шутюк, Віталій Володимирович
;
Пшенічна, Ганна Андріївна
2020
Вивчення впливу сортових особливостей і технологічних факторів буряка столового на якість купажованих напоїв
Шутюк, Віталій Володимирович
;
Бессараб, Олександр Семенович
;
Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
2013
Вивчення доцільності використання продуктів із топінамбура як альтернатива медичним інулінвмісним препаратам
Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
;
Лановенко, Юлія Володимирівна
;
Петрук, Галина Миколаївна
2021
Визначення вмісту каротиноїдів у зразках концентрованих томатопродуктів
Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
;
Шутюк, Віталій Володимирович
;
Бессараб, Олександр Семенович
2019
Визначення впливу попередньої обробки томатів на зміни комплексу каротиноїдів томатної сировини
Баженова, Надія Андріївна
;
Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
;
Бессараб, Олександр Семенович
2023
Визначення органолептичних характеристик соусів на основі вторинних водних біоресурсів
Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
;
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
2016
Визначення якості томатних соусів, що реалізуються в торгівельній мережі м. Києва
Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
;
Коваль, Марина Олександрівна
;
Бессараб, Олександр Семенович
2022
Використання iмбиру при виробництвi снекової продукцiї
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
;
Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
2015
Використання насіння сочевиці в технології соусів
Лановенко, Юлія Володимирівна
;
Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
;
Матко, Світлана Василівна
;
Мельник, Людмила Миколаївна
;
Бессараб, Олександр Семенович
2020
Використання озону в технологіях зберігання плодів та овочів
Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
;
Процюк, Дмитро Сергійович
2022
Використання пасти з волоських горіхів при виробництві консервованих продуктів
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
;
Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
2017
Використання плодово-ягідних порошків в технологіях томатних соусів
Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
;
Бессараб, Олександр Семенович
;
Шутюк, Віталій Володимирович
2018
Використання плодів калини у виробництві харчових продуктів
Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
;
Ізюменко, Дмитро Володимирович
;
Шутюк, Віталій Володимирович
2021
Використання плодів обліпихи для виготовлення консервованих продуктів
Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
;
Процюк, Дмитро Сергійович
;
Бессараб, Олександр Семенович