Browsing by Author Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 102  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Аналіз забруднення плодоовочевої сировини нітратамиБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Коваль, Марина Олександрівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Бессараб, Олександр Семенович
2018Аналіз мікробіологічної контамінації пряно-ароматичної сировини, що використовується в технологіях томатних соусівБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Бессараб, Олександр Семенович; Грегірчак, Наталія Миколаївна; Шикирава, Аліна Володимирівна
2017-02-21Аналіз накопичення контамінантів плодами томатів та засоби їх зниження в овочахБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Костючок, Неля Вікторівна; Бессараб, Олександр Семенович; Шутюк, Віталій Володимирович
2017Аналіз нітратного забруднення зразків питної води м. Києва та Київської областіБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Коваль, Марина Олександрівна
2021Аналіз ринку м’ясоімітуючої продукціїБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Процюк, Дмитро Сергійович
2022Аналіз способів одержання екстрактів, збагачених хлорофілом із рослинної сировиниБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Пшенічна, Ганна Андріївна
2020Вивчення впливу сортових особливостей і технологічних факторів буряка столового на якість купажованих напоївШутюк, Віталій Володимирович; Бессараб, Олександр Семенович; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
2013Вивчення доцільності використання продуктів із топінамбура як альтернатива медичним інулінвмісним препаратамБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Лановенко, Юлія Володимирівна; Петрук, Галина Миколаївна
2021Визначення вмісту каротиноїдів у зразках концентрованих томатопродуктівБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Бессараб, Олександр Семенович
2019Визначення впливу попередньої обробки томатів на зміни комплексу каротиноїдів томатної сировиниБаженова, Надія Андріївна; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Бессараб, Олександр Семенович
2016Визначення якості томатних соусів, що реалізуються в торгівельній мережі м. КиєваБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Коваль, Марина Олександрівна; Бессараб, Олександр Семенович
2022Використання iмбиру при виробництвi снекової продукцiїЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
2015Використання насіння сочевиці в технології соусівЛановенко, Юлія Володимирівна; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Матко, Світлана Василівна; Мельник, Людмила Миколаївна; Бессараб, Олександр Семенович
2020Використання озону в технологіях зберігання плодів та овочівБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Процюк, Дмитро Сергійович
2022Використання пасти з волоських горіхів при виробництві консервованих продуктівЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
2017Використання плодово-ягідних порошків в технологіях томатних соусівБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Бессараб, Олександр Семенович; Шутюк, Віталій Володимирович
2018Використання плодів калини у виробництві харчових продуктівБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Ізюменко, Дмитро Володимирович; Шутюк, Віталій Володимирович
2021Використання плодів обліпихи для виготовлення консервованих продуктівБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Процюк, Дмитро Сергійович; Бессараб, Олександр Семенович
2020Використання технології пастеризації «HPP Juice»Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Михайлович, Володимир Олександрович; Бессараб, Олександр Семенович
2018Використання ягід бузини звичайної в технологіях томатних соусівБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Марченко, Вікторія Євгеніївна; Шутюк, Віталій Володимирович