Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Browsing by Author Волощук, Галина Іванівна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 24
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2007
Визначення оптимальних режимів виробництва макаронних виробів з використанням додаткової сировини
Юрчак, Віра Гаврилівна
;
Голікова, Тетяна Петрівна
;
Волощук, Галина Іванівна
2003
Використання поліпшуючих добавок у макаронному виробництві
Юрчак, Віра Гаврилівна
;
Корж, Тамара Володимирівна
;
Волощук, Галина Іванівна
2012
Використання продуктів переробки винограду при виробництві цукристих кондитерських виробів
Каліновська, Тетяна Віталіївна
;
Оболкіна, Віра Іллівна
;
Волощук, Галина Іванівна
2011
Використання ферментного препарату, що має ксиланазну та ліпазну активність при виробництві макаронних виробів з хлібопекарського борошна
Волощук, Галина Іванівна
;
Юрчак, Віра Гаврилівна
;
Голікова, Тетяна Петрівна
;
Кірєєва, Катерина Михайлівна
2019
Вплив борошна знежиреного насіння олійних культур і топінамбура на черствіння житнього хліба
Пашова, Наталя Вячеславівна
;
Волощук, Галина Іванівна
;
Фоменко, Веніамін Васильович
;
Манк, Валерій Веніамінович
2000
Вплив дисперсності овочевих порошків на технологію виготовлення та якість макаронних виробів
Волощук, Галина Іванівна
;
Кочура, Н. М.
;
Волкова, Галина Анатоліївна
;
Юрчак, Віра Гаврилівна
1999
Вплив овочевих порошків на кінетику і режими сушіння макаронних виробів
Волощук, Галина Іванівна
;
Кочура, Н. М.
;
Юрчак, Віра Гаврилівна
2019
Дослідження впливу порошку топінамбура на вміст цукрів у хлібі житньому заварному
Волощук, Галина Іванівна
;
Ярковий, Андрій Олексійович
;
Полуцька, Б. М.
;
Пашова, Наталя Вячеславівна
;
Грегірчак, Наталія Миколаївна
2000
Дослідження динаміки утворення надмолекулярних структур макаронного тіста
Волощук, Галина Іванівна
;
Юрчак, Віра Гаврилівна
;
Хижний, В. А.
;
Дегтярьов, Леонід Сергійович
2016
Дослідження змін хімічного складу вуглеводів під час виробництва заварних сортів хліба із житнього борошна
Волощук, Галина Іванівна
;
Пашова, Наталія В’ячеславівна
;
Букшина, Людмила Семенівна
1999
Дослідження радіозахисних та сорбційних властивостей макаронних виробів з пектиновмісними добавками
Юрчак, Віра Гаврилівна
;
Волощук, Галина Іванівна
;
Худайкулова, Ольга Олексіївна
;
Дробот, Віра Іванівна
;
Корзун, Віталій Наумович
2013
Мікробіологічні і не мікробіологічні фактори ризику для безпеки кондитерських виробів
Олексієнко, Наталія Валентинівна
;
Волощук, Галина Іванівна
;
Оболкіна, Віра Іллівна
1999
Оздоровлюйтесь макаронами
Смешко, І. А.
;
Юрчак, Віра Гаврилівна
;
Волощук, Галина Іванівна
;
Ширкунова, Олена Валеріївна
2017
Оптимізація приготування тіста для хліба житньго заварного з порошком топінамбура
Пашова, Наталя Вячеславівна
;
Волощук, Галина Іванівна
;
Хрутьба, Вікторія Олександрівна
;
Вайганг, Ганна Олександрівна
2008
Поліпшення якості макаронних виробів з хлібопекарського борошна
Юрчак, Віра Гаврилівна
;
Голікова, Тетяна Петрівна
;
Паливода, Світлана Дмитрівна
;
Волощук, Галина Іванівна
1999
Технологічні властивості макаронного тіста з овочевими добавками
Волощук, Галина Іванівна
;
Кочура, Н. М.
;
Юрчак, Віра Гаврилівна
2010
Удосконалення технології хліба «На хмелю»
Рак, Валентина Петрівна
;
Волощук, Галина Іванівна
;
Юрчак, Віра Гаврилівна
2017
Хліб житній заварний з топінамбуром (Патент на корисну модель № 117311)
Пашова, Наталя Вячеславівна
;
Волощук, Галина Іванівна
2017
Хліб житній заварний збагачений (Патент на корисну модель № 120600)
Пашова, Наталя Вячеславівна
;
Волощук, Галина Іванівна
2017
Хліб житній заварний збагачений (Патент на корисну модель № 120601)
Пашова, Наталя Вячеславівна
;
Волощук, Галина Іванівна