Browsing by Author Гагач, Іван Ігоревич
Showing results 1 to 13 of 13
Issue Date | Title | Author(s) |
2014 | Вдосконалення рецептури м`ясопродуктів, як етап профілактики ожиріння | Kopoвінa, Марiя Володимирiвна; Гагач, Іван Ігоревич; Пешук, Людмила Василівна |
2014 | Використання нетрадиційної сировини в технології маринованих м'ясних напівфабрикатів | Пешук, Людмила Василівна; Іванова, Тетяна Миколаївна; Гагач, Іван Ігоревич |
2015 | Вплив різних способів термічної обробки на харчову цінність дрібношматкових напівфабрикатів з дичини | Гагач, Іван Ігоревич; Пешук, Людмила Василівна; Теличкун, Володимир Іванович |
2014 | Делiкатес iз м'яса цесарки ( Патент на корисну модель № 94855) | Пешук, Людмила Василівна; Гагач, Іван Ігоревич; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Kopoвінa, Марiя Володимирiвна |
2014 | Делікатес із м’яса цесарки (Патент на корисну модель № 94855) | Пешук, Людмила Василівна; Гагач, Іван Ігоревич; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Kopoвінa, Марiя Володимирiвна |
2014 | Котлета «Царська» (Патент на корисну модель № 94856) | Пешук, Людмила Василівна; Гагач, Іван Ігоревич; Москалюк, Оксана Євгеніївна |
2013 | Котлета ”Королівська” (Патент на корисну модель № 80710) | Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег Олександрович; Штик, Ірина Іванівна; Гагач, Іван Ігоревич |
2015 | Котлети «Patty» парові (Патент на корисну модель № 97504) | Пешук, Людмила Василівна; Kopoвінa, Марiя Володимирiвна; Гагач, Іван Ігоревич |
2015 | Порівняльні характеристики інфрачервоних спектрів м’яса різних видів тварин | Пешук, Людмила Василівна; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Носенко, Володимир Єрофійович; Гагач, Іван Ігоревич |
2014 | Розробка м’ясних геродієтичних продуктів – пріоритетний науковий напрямок | Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гагач, Іван Ігоревич |
2015 | Розширення асортименту делікатесної продукції з нетрадиційної м’ясної сировини | Гагач, Іван Ігоревич; Іванова, Тетяна Миколаївна; Штик, Ірина Іванівна; Пешук, Людмила Василівна |
2015 | Технологія виготовлення м’ясних маринованих напівфабрикатів з акцентом вишуканості та функціональності | Іванова, Тетяна Миколаївна; Штик, Ірина Іванівна; Гагач, Іван Ігоревич; Пешук, Людмила Василівна |
2014 | Інновація в термічному обробленні напівфабрикатів | Пешук, Людмила Василівна; Іванова, Тетяна Миколаївна; Гагач, Іван Ігоревич |