Browsing by Author Гагач, Іван Ігоревич

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 13 of 13
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Вдосконалення рецептури м`ясопродуктів, як етап профілактики ожирінняKopoвінa, Марiя Володимирiвна; Гагач, Іван Ігоревич; Пешук, Людмила Василівна
2014Використання нетрадиційної сировини в технології маринованих м'ясних напівфабрикатівПешук, Людмила Василівна; Іванова, Тетяна Миколаївна; Гагач, Іван Ігоревич
2015Вплив різних способів термічної обробки на харчову цінність дрібношматкових напівфабрикатів з дичиниГагач, Іван Ігоревич; Пешук, Людмила Василівна; Теличкун, Володимир Іванович
2014Делiкатес iз м'яса цесарки ( Патент на корисну модель № 94855)Пешук, Людмила Василівна; Гагач, Іван Ігоревич; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Kopoвінa, Марiя Володимирiвна
2014Делікатес із м’яса цесарки (Патент на корисну модель № 94855)Пешук, Людмила Василівна; Гагач, Іван Ігоревич; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Kopoвінa, Марiя Володимирiвна
2014Котлета «Царська» (Патент на корисну модель № 94856)Пешук, Людмила Василівна; Гагач, Іван Ігоревич; Москалюк, Оксана Євгеніївна
2013Котлета ”Королівська” (Патент на корисну модель № 80710)Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег Олександрович; Штик, Ірина Іванівна; Гагач, Іван Ігоревич
2015Котлети «Patty» парові (Патент на корисну модель № 97504)Пешук, Людмила Василівна; Kopoвінa, Марiя Володимирiвна; Гагач, Іван Ігоревич
2015Порівняльні характеристики інфрачервоних спектрів м’яса різних видів тваринПешук, Людмила Василівна; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Носенко, Володимир Єрофійович; Гагач, Іван Ігоревич
2014Розробка м’ясних геродієтичних продуктів – пріоритетний науковий напрямокПешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гагач, Іван Ігоревич
2015Розширення асортименту делікатесної продукції з нетрадиційної м’ясної сировиниГагач, Іван Ігоревич; Іванова, Тетяна Миколаївна; Штик, Ірина Іванівна; Пешук, Людмила Василівна
2015Технологія виготовлення м’ясних маринованих напівфабрикатів з акцентом вишуканості та функціональностіІванова, Тетяна Миколаївна; Штик, Ірина Іванівна; Гагач, Іван Ігоревич; Пешук, Людмила Василівна
2014Інновація в термічному обробленні напівфабрикатівПешук, Людмила Василівна; Іванова, Тетяна Миколаївна; Гагач, Іван Ігоревич