Browsing by Author Галенко, Олег Олександрович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 85  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Борошно насіння промислових конопель як перспективна білоквмісна сировина у технологіях м’ясопродуктівГаленко, Олег Олександрович; Шаповалов, Владислав Юрійович
2013Варена ковбаса з мінеральною добавкою із раковин рапани (Патент на корисну модель № 82775)Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег Олександрович; Хавро, Аліна Юріївна; Шевченко, Тетяна Петрівна
2013Варена ковбаса з мінеральною добавкою із стулок мідій (Патент на корисну модель № 82765)Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег Олександрович; Хавро, Аліна Юріївна; Шевченко, Тетяна Петрівна
2013Варена ковбаса з мінеральною добавкою із шкаралупи курячих яєць (Патент на корисну модель № 82766)Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег Олександрович; Хавро, Аліна Юріївна; Шевченко, Тетяна Петрівна
2013Варена ковбаса з мінеральною добавкою із шкаралупи перепелиних яєць (Патент на корисну модель № 81787)Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег Олександрович; Хавро, Аліна Юріївна; Шевченко, Тетяна Петрівна
2022Вдосконалення технології промитого фаршу з м’яса індиків механічного обвалювання-сурімі та розробка нових продуктів з його використаннямПешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег Олександрович; Шулер, Світлана Миколаївна
2018Вивчення впливу хітозану на реологічні властивості гелів з білково-вуглеводно-мінеральною добавкою «Рекорд75»Пешук, Людмила Василівна; Горбач, Олександр Ярославович; Галенко, Олег Олександрович
2020Використання борошна з насіння гарбуза в технології реструктурованих шинок з м'ясом індичкиГаленко, Олег Олександрович; Дяченко, Владислав Олександрович
2020Використання добавки з насіння промислових конопель у технологіях м’ясних продуктівГаленко, Олег Олександрович; Шаповалов, Владислав Юрійович
2020Використання насіння промислових конопель у технологіях м’ясопродуктівГаленко, Олег Олександрович; Шаповалов, Владислав Юрійович
2020Використання продуктів переробки зернових у м`ясо-рослинних напівфабрикатахВерченко, Михайло Дмитрович; Топчій, Оксана Анатоліївна; Галенко, Олег Олександрович
2020Використання сурімі-подібного матеріалу з м'яса індиків у м'ясопродуктахГаленко, Олег Олександрович; Шулер, Світлана Миколаївна
2013Використання ферментативної обробки в переробці вторинної колагенвмісної сировиниПешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег Олександрович; Хавро, Аліна Юріївна
2021Виробництво сурімі-подібного матеріалу з м'яса індиківГаленко, Олег Олександрович; Кравчук, Валентина Вадимівна; Медяник, Марія Олександрівна
2021Виробництво суріміподібного матеріалу з механічно обваленого м’яса індикаГаленко, Олег Олександрович; Кравчук, Валентина Вадимівна; Медяник, Марія Олександрівна
2019Вплив промивних розчинів на хімічний склад і фізико-хімічні властивості сурімі-подібного матеріалу з механічно обваленого м'яса індикаПешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег Олександрович; Шулер, Світлана Миколаївна; Безпалько, Валентина
2021Дослідження біологічної та харчової цінності борошна з насіння гарбуза для використання в технології шинок із мʼяса індичкиГаленко, Олег Олександрович; Кравчук, Валентина Вадимівна; Медяник, Марія Олександрівна; Горбач, Олександр Ярославович
2012Дослідження можливості використання альтернативних джерел кальцію в технології м'ясопродуктівПешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег Олександрович; Будник, Ніна Василівна
2014Дослідження можливості використання білково-мінерального-збагачувача геродієтичного у виробництві варених ковбасних виробівПешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег Олександрович; Гащук, Олександра Ізидорівна
2021Екстракт ягід годжі для збагачення м’ясопродуктівГаленко, Олег Олександрович; Кравчук, Валентина Вадимівна