Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Browsing by Author Грищенко, Анна Миколаївна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 62
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2021
Аналіз асортименту чіабати та перспективи його розширення
Топій, Анна Сергіївна
;
Грабовський, Владислав Дмитрович
;
Єщенко, Микита Олександрович
;
Грищенко, Анна Миколаївна
2010
Безглютеновий хліб з борошном круп’яних культур
Номенат, М. М.
;
Грищенко, Анна Миколаївна
2016
Безглютеновий хліб з кукурудзяним борошном поліпшеної якості
Грищенко, Анна Миколаївна
;
Ситниченко, Наталія Олександрівна
2010
Визначення амінокислотного складу хліба, виготовленого з крохмалю
Грищенко, Анна Миколаївна
;
Удворгелі, Лариса Іванівна
2018
Використання какао-порошку в технології хлібобулочних виробів
Микитенко, Антон Євгенійович
;
Вороніна, Аліна Вікторівна
;
Грищенко, Анна Миколаївна
2012
Використання картопляної дієтичної харчової клітковини в хлібопеченні
Шевчук, Юлія
;
Якимчук, І. В.
;
Грищенко, Анна Миколаївна
2018
Використання кунжутного борошна у виробництві пшеничного хліба
Дробот, Віра Іванівна
;
Бондаренко, Юлія Вікторівна
;
Білик, Олена Анатоліївна
;
Грищенко, Анна Миколаївна
2014
Використання продуктів переробки льону у технології безглютенових хлібобулочних виробів
Подік, Альона Володимирівна
;
Грищенко, Анна Миколаївна
2017
Використання рисового борошна в технології безглютенового хліба
Михонік, Лариса Анатоліївна
;
Грищенко, Анна Миколаївна
2019
Використання тестових завдань для організації самостійної роботи студентів під час вивчення дисципліни «Харчові технології»
Грищенко, Анна Миколаївна
2010
Використання цукру в технології безбілкового та безглютенового хліба
Грищенко, Анна Миколаївна
;
Михонік, Лариса Анатоліївна
;
Дробот, Віра Іванівна
2017
Використання шроту з насіння розторопші в технології хліба з пшеничного цільнозернового борошна
Михонік, Лариса Анатоліївна
;
Грищенко, Анна Миколаївна
2018
Використання яблучних харчових волокон в технології безглютенового хліба
Шкраба, Марія Володимирівна
;
Грицайова, Анна Олександрівна
;
Грищенко, Анна Миколаївна
2009
Вимоги до хлібобулочних виробів для хворих на целіакію
Дробот, Віра Іванівна
;
Грищенко, Анна Миколаївна
2019
Виповнюється 70 років від дня заснування кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій
Грищенко, Анна Миколаївна
;
Ковбаса, Володимир Миколайович
2020
Вплив гарбузового пюре на основні процеси в пшеничному тісті
Свястин, Іван Васильович
;
Грищенко, Анна Миколаївна
2017
Вплив жирів та молока сухого на вміст ароматутворюючих речовин в безглютеновому хлібі
Поліщук, Віктор Вікторович
;
Грищенко, Анна Миколаївна
2018
Вплив какао-порошку на якість хлібобулочних виробів
Савіцька, Наталія Андріївна
;
Євсюк, Оксана Віталіївна
;
Грищенко, Анна Миколаївна
2019
Вплив керобу меленого на показники якості хліба пшеничного
Горова, Єлизавета Андріївна
;
Грищенко, Анна Миколаївна
2017
Вплив структуроутворювачів на якість безглютенового хліба з суміші рисового та кукурудзяного борошна
Дробот, Віра Іванівна
;
Михонік, Лариса Анатоліївна
;
Грищенко, Анна Миколаївна