Browsing by Author Грищенко, Анна Миколаївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 62  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Аналіз асортименту чіабати та перспективи його розширенняТопій, Анна Сергіївна; Грабовський, Владислав Дмитрович; Єщенко, Микита Олександрович; Грищенко, Анна Миколаївна
2010Безглютеновий хліб з борошном круп’яних культурНоменат, М. М.; Грищенко, Анна Миколаївна
2016Безглютеновий хліб з кукурудзяним борошном поліпшеної якостіГрищенко, Анна Миколаївна; Ситниченко, Наталія Олександрівна
2010Визначення амінокислотного складу хліба, виготовленого з крохмалюГрищенко, Анна Миколаївна; Удворгелі, Лариса Іванівна
2018Використання какао-порошку в технології хлібобулочних виробівМикитенко, Антон Євгенійович; Вороніна, Аліна Вікторівна; Грищенко, Анна Миколаївна
2012Використання картопляної дієтичної харчової клітковини в хлібопеченніШевчук, Юлія; Якимчук, І. В.; Грищенко, Анна Миколаївна
2018Використання кунжутного борошна у виробництві пшеничного хлібаДробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Білик, Олена Анатоліївна; Грищенко, Анна Миколаївна
2014Використання продуктів переробки льону у технології безглютенових хлібобулочних виробівПодік, Альона Володимирівна; Грищенко, Анна Миколаївна
2017Використання рисового борошна в технології безглютенового хлібаМихонік, Лариса Анатоліївна; Грищенко, Анна Миколаївна
2019Використання тестових завдань для організації самостійної роботи студентів під час вивчення дисципліни «Харчові технології»Грищенко, Анна Миколаївна
2010Використання цукру в технології безбілкового та безглютенового хлібаГрищенко, Анна Миколаївна; Михонік, Лариса Анатоліївна; Дробот, Віра Іванівна
2017Використання шроту з насіння розторопші в технології хліба з пшеничного цільнозернового борошнаМихонік, Лариса Анатоліївна; Грищенко, Анна Миколаївна
2018Використання яблучних харчових волокон в технології безглютенового хлібаШкраба, Марія Володимирівна; Грицайова, Анна Олександрівна; Грищенко, Анна Миколаївна
2009Вимоги до хлібобулочних виробів для хворих на целіакіюДробот, Віра Іванівна; Грищенко, Анна Миколаївна
2019Виповнюється 70 років від дня заснування кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологійГрищенко, Анна Миколаївна; Ковбаса, Володимир Миколайович
2020Вплив гарбузового пюре на основні процеси в пшеничному тістіСвястин, Іван Васильович; Грищенко, Анна Миколаївна
2017Вплив жирів та молока сухого на вміст ароматутворюючих речовин в безглютеновому хлібіПоліщук, Віктор Вікторович; Грищенко, Анна Миколаївна
2018Вплив какао-порошку на якість хлібобулочних виробівСавіцька, Наталія Андріївна; Євсюк, Оксана Віталіївна; Грищенко, Анна Миколаївна
2019Вплив керобу меленого на показники якості хліба пшеничногоГорова, Єлизавета Андріївна; Грищенко, Анна Миколаївна
2017Вплив структуроутворювачів на якість безглютенового хліба з суміші рисового та кукурудзяного борошнаДробот, Віра Іванівна; Михонік, Лариса Анатоліївна; Грищенко, Анна Миколаївна