Browsing by Author Кирпіченкова, Оксана Миколаївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 51  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Wellness-туризм як сервісна інновація індустрії гостинностіСильчук, Тетяна Анатоліївна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Друзь, Тетяна Павлівна
2014Використання пектиновмісних овочевих пюре для покращення якості пряників та здобного печиваКирпіченкова, Оксана Миколаївна
2016Використання рослинної білкововмісної сировини для покращення якості щербетуКирпіченкова, Оксана Миколаївна; Матиящук, Олена Володимирівна; Божко, Олександр Сергійович
2021Використання технологій 3D друку для підвищення конкурентоспроможності ресторануКирпіченкова, Оксана Миколаївна; Литвинець, Лариса Федорівна
2023Вплив легалізації грального бізнесу на розвиток готельної індустріїКирпіченкова, Оксана Миколаївна; Литвинець, Лариса Федорівна; Ущаповський, Артем Олегович
2013Вплив технологічних факторів на зміну структури пряниківОболкіна, Віра Іллівна; Фоменко, Веніамін Васильович; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна
2013Дослідження впливу овочевого пюре на якість заварних пряниківКирпіченкова, Оксана Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Бадяка, Олена Анисимівна
2017Запіканка з сиру кисломолочного (Деклараційний патент на корисну модель № 120628)Ніколайчук, Аліна Олександрівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Кузьмін, Олег Володимирович
2016Нова технологія комбінованого здобного печива з поліпшеними споживчими властивостями із застосуванням морквяного пюреОболкіна, Віра Іллівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Букшина, Людмила Семенівна
2023Особливості роботи готелю «HERMITAGE BOUTIQUE-HOTEL» в умовах сьогодення та шляхи його удосконаленняУщаповський, Артем Олегович; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна
2015Оцінка ефективності технологій пряників з використанням пектиновмісних овочевих пюреКирпіченкова, Оксана Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна
2016Оцінка ефективності технології пряників з використанням петиновмісних овочевих пюреОболкіна, Віра Іллівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна
2011Пектин з морквяного пюре – як позначається його вміст на якості сирцевих пряниківКирпіченкова, Оксана Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна
2023Перспективи розвитку ігрового бізнесу в готеляхВоробйова, Дар’я Ігорівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна
2019Покращення діяльності готельного комплексу «Поділля» у контексті оптимізації операційної діяльностіГейнак, Олена Ігорівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Стахурська, Лілія Вацлавівна
2021Розробка борошняного напівфабрикату оздоровчого призначення для закусокКирпіченкова, Оксана Миколаївна; Іванов, Тарас Васильович; Ганущак, Вікторія Валентинівна
2020Розробка кексів оздоровчого призначенняКирпіченкова, Оксана Миколаївна; Стахурська, Лілія Вацлавівна; Савчук, Любов Борисівна
2018Розробка печива функціонального призначення з використанням шроту насіння конопліГоля, Андрій Вікторович; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна
2016Розробка технології кексів підвищеної харчової цінностіКирпіченкова, Оксана Миколаївна; Лаговський, Всеволод Володимирович
2016Розробка технології кондитерського виробу підвищеної біологічної цінностіБожко, Олександр Сергійович; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна