Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Browsing by Author Ковтун, Аліна Володимирівна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 46
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2018
Батат, як перспективна сировина для виробництва самбуків
Ковтун, Аліна Володимирівна
;
Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна
2014
Білок соняшника у створенні м'ясо-рослинних продуктів
Коваль, Ольга Андріївна
;
Ковтун, Аліна Володимирівна
2021
Біоніка як еволюційний прорив архітектури та дизайну в готельних підприємствах
Кобелянська, Єлизавета Богданівна
;
Бортнічук, Олег Вікторович
;
Ковтун, Аліна Володимирівна
2021
Використання батату при виробництві самбуків в закладах ресторанного господарства
Кобелянська, Єлизавета Богданівна
;
Бортнічук, Олег Вікторович
;
Ковтун, Аліна Володимирівна
2014
Використання продукції бджільництва (перги) в борошняних кондитерських виробах
Галінська, Олександра Сергіївна
;
Ковтун, Аліна Володимирівна
2014
Використання рослинної сировини для виробництва діабетичних виробів
Ковтун, Аліна Володимирівна
;
Галінська, Олександра Сергіївна
2013
Використання ядра насіння соняшника у технології пісочного печива
Ковтун, Аліна Володимирівна
;
Губеня, Вячеслав Олександрович
2016
Вплив харчових волокон на органолептичні показники формованих картопляних чіпсів
Ковтун, Аліна Володимирівна
;
Ковбаса, Володимир Миколайович
;
Пічкур, Віталій Яковлевич
2021
Впровадження індивідуального харчування в підприємствах гостинності
Терида, Юлія Романівна
;
Ковтун, Аліна Володимирівна
;
Шаран, Лариса Олександрівна
2020
Відновлення культурних цінностей шляхом впровадженя інноваційної послуги lost opportunities в підприємства гостинності
Петреченко, Наталія Володимирівна
;
Шаран, Лариса Олександрівна
;
Ковтун, Аліна Володимирівна
;
Шаран, Андрій Васильович
2014
Гарбузове насіння, як джерело мікро- та макроелементів
Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна
;
Ковтун, Аліна Володимирівна
2018
Дослідження вмісту акриламіду в формованих картопляних чіпсах
Ковтун, Аліна Володимирівна
;
Ковбаса, Володимир Миколайович
2019
Дослідження вмісту вологи в формованих картопляних чіпсах
Ковтун, Аліна Володимирівна
;
Ковбаса, Володимир Миколайович
;
Балдинюк, Олександр Васильович
;
Солошенко, Карина Валеріївна
;
Солошенко, Владислав Юрійович
2017
Дослідження водопоглинальної здатності рецептурних компонентів формованих картопляних чіпсів
Ковтун, Аліна Володимирівна
;
Ковбаса, Володимир Миколайович
;
Пічкур, Віталій Яковлевич
2018
Дослідження впливу сировини рослинного походження на якість формованих чіпсів
Ковтун, Аліна Володимирівна
;
Ковбаса, Володимир Миколайович
;
Пічкур, Віталій Яковлевич
2018
Дослідження гранулометричного складу клітковини
Ковтун, Аліна Володимирівна
;
Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна
2019
Дослідження гранулометричного складу сировини у виробництві формованих картопляних чіпсів
Ковтун, Аліна Володимирівна
;
Ковбаса, Володимир Миколайович
2021
Дослідження пероксидного числа в формованих картопляних чіпсах
Ковтун, Аліна Володимирівна
;
Дуборєзов, Олександр Дмитрович
;
Маркус, Ян Сергійович
;
Ковбаса, Володимир Миколайович
2018
Дослідження структурно-механічних показників тістових напівфабрикатів формованих картопляних чіпсів
Ковтун, Аліна Володимирівна
;
Ковбаса, Володимир Миколайович
;
Солошенко, Владислав Юрійович
2017
Дослідження яблучної сировини для виготовлення фруктово-ягідного мармеладу
Підтілок, Ірина Станіславівна
;
Ковтун, Аліна Володимирівна