Browsing by Author Ковтун, Аліна Володимирівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 46  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Батат, як перспективна сировина для виробництва самбуківКовтун, Аліна Володимирівна; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна
2014Білок соняшника у створенні м'ясо-рослинних продуктівКоваль, Ольга Андріївна; Ковтун, Аліна Володимирівна
2021Біоніка як еволюційний прорив архітектури та дизайну в готельних підприємствахКобелянська, Єлизавета Богданівна; Бортнічук, Олег Вікторович; Ковтун, Аліна Володимирівна
2021Використання батату при виробництві самбуків в закладах ресторанного господарстваКобелянська, Єлизавета Богданівна; Бортнічук, Олег Вікторович; Ковтун, Аліна Володимирівна
2014Використання продукції бджільництва (перги) в борошняних кондитерських виробахГалінська, Олександра Сергіївна; Ковтун, Аліна Володимирівна
2014Використання рослинної сировини для виробництва діабетичних виробівКовтун, Аліна Володимирівна; Галінська, Олександра Сергіївна
2013Використання ядра насіння соняшника у технології пісочного печиваКовтун, Аліна Володимирівна; Губеня, Вячеслав Олександрович
2016Вплив харчових волокон на органолептичні показники формованих картопляних чіпсівКовтун, Аліна Володимирівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Пічкур, Віталій Яковлевич
2021Впровадження індивідуального харчування в підприємствах гостинностіТерида, Юлія Романівна; Ковтун, Аліна Володимирівна; Шаран, Лариса Олександрівна
2020Відновлення культурних цінностей шляхом впровадженя інноваційної послуги lost opportunities в підприємства гостинностіПетреченко, Наталія Володимирівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Ковтун, Аліна Володимирівна; Шаран, Андрій Васильович
2014Гарбузове насіння, як джерело мікро- та макроелементівКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Ковтун, Аліна Володимирівна
2018Дослідження вмісту акриламіду в формованих картопляних чіпсахКовтун, Аліна Володимирівна; Ковбаса, Володимир Миколайович
2019Дослідження вмісту вологи в формованих картопляних чіпсахКовтун, Аліна Володимирівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Балдинюк, Олександр Васильович; Солошенко, Карина Валеріївна; Солошенко, Владислав Юрійович
2017Дослідження водопоглинальної здатності рецептурних компонентів формованих картопляних чіпсівКовтун, Аліна Володимирівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Пічкур, Віталій Яковлевич
2018Дослідження впливу сировини рослинного походження на якість формованих чіпсівКовтун, Аліна Володимирівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Пічкур, Віталій Яковлевич
2018Дослідження гранулометричного складу клітковиниКовтун, Аліна Володимирівна; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна
2019Дослідження гранулометричного складу сировини у виробництві формованих картопляних чіпсівКовтун, Аліна Володимирівна; Ковбаса, Володимир Миколайович
2021Дослідження пероксидного числа в формованих картопляних чіпсахКовтун, Аліна Володимирівна; Дуборєзов, Олександр Дмитрович; Маркус, Ян Сергійович; Ковбаса, Володимир Миколайович
2018Дослідження структурно-механічних показників тістових напівфабрикатів формованих картопляних чіпсівКовтун, Аліна Володимирівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Солошенко, Владислав Юрійович
2017Дослідження яблучної сировини для виготовлення фруктово-ягідного мармеладуПідтілок, Ірина Станіславівна; Ковтун, Аліна Володимирівна