Browsing by Author Костенко, Олена Валентинівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 12 of 12
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Вплив молочно-білкових концентратів на процес сквашування вершкових сумішей низькожирної сметаниКостенко, Олена Валентинівна; Михалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна
2023Дослідження фізико-хімічних показників якості пряжених вершківКостенко, Олена Валентинівна; Поліщук, Галина Євгеніївна
2021Доцільність удосконалення складу десертів кисловершкових на основі сметаниКостенко, Олена Валентинівна; Поліщук, Галина Євгеніївна
2023Кисловершкові пряжені десерти з гідролізованим концентратом демінералізованої сироваткиКостенко, Олена Валентинівна; Михалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна
2022Підвищення термостійкості кисловершкових десертівКостенко, Олена Валентинівна; Поліщук, Галина Євгеніївна
2018Розробка математичної моделі комплексної оцінки якості паст кисломолочних з прянощамиГуць, Віктор Степанович; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Костенко, Олена Валентинівна
2021Склад кефіру, збагаченого білком (Патент на винахід № 123245)Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Устименко, Ігор Миколайович; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Костенко, Олена Валентинівна
2020Склад кефіру, збагаченого білком (Патент на корисну модель № 139544)Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Устименко, Ігор Миколайович; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Костенко, Олена Валентинівна
2023Спосіб виробництва сметани дієтичної, збагаченої сироватковими білками (Патент на корисну модель №153020)Михалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Костенко, Олена Валентинівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2019Сучасний стан та перспективи розвитку вітчизняної індустрії виробництва дитячих молочних продуктівКостенко, Олена Валентинівна; Поліщук, Галина Євгеніївна
2020Удосконалення технології морозива крем-брюлеКостенко, Олена Валентинівна; Поліщук, Галина Євгеніївна
2021Удосконалення технології морозива крем-брюле з впровадженням у цеху потужністю 8 т готової продукції за змінуКостенко, Олена Валентинівна