Browsing by Author Мартиненко, Тетяна Андріївна
Showing results 1 to 15 of 15
Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | Аналіз способів отримання висококонцентрованих форм рослинних білків | Прокопенко, Дарина Сергіївна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Мартиненко, Тетяна Андріївна |
2016 | Вивчення біохімічного складу та властивостей порошків із зеленої маси рослин | Сімахіна, Галина Олександрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Мартиненко, Тетяна Андріївна |
2019 | Вивчення впливу порошків пряних коренеплодів і кореневищ на активність дріжджів Saccharomyces cerevisiae | Івчук, Надія Павлівна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Мартиненко, Тетяна Андріївна |
2021 | Використання заморожених плодово-ягідних напівфабрикатів у харчових технологіях | Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Сімахіна, Галина Олександрівна; Науменко, Наталія Валентинівна; Мартиненко, Тетяна Андріївна |
2014 | Використання молочної сироватки для отримання екстрактів-гідролізатів із бульб топінамбура | Івчук, Надія Павлівна; Спащук, А. В.; Мартиненко, Тетяна Андріївна |
2013 | Використання шроту насіння соняшнику для збагачення житнього хліба | Прокопенко, Дарина Сергіївна; Мартиненко, Тетяна Андріївна |
2018 | Дослідження впливу режимів ЕГО на мікрофлору сокостружкової суміші | Маринін, Андрій Іванович; Прохоренко, Жанна Ігорівна; Святненко, Роман Сергійович; Мартиненко, Тетяна Андріївна |
2018 | Дослідження впливу режимів ЕГО на якісні показники, сокостружкової суміші | Маринін, Андрій Іванович; Прохоренко, Жанна Ігорівна; Мартиненко, Тетяна Андріївна |
2018 | Критерії вибору плодово-ягідних культур для отримання заморожених напівфабрикатів | Сімахіна, Галина Олександрівна; Мартиненко, Тетяна Андріївна |
2019 | Нутрієнти для підвищення резистентності організму людини до антропогенних чинників | Сімахіна, Галина Олександрівна; Мартиненко, Тетяна Андріївна; Закржевський, Максим Васильович |
2018 | Особливості створення та використання дієтичних добавок | Сімахіна, Галина Олександрівна; Науменко, Наталія Валентинівна; Мартиненко, Тетяна Андріївна |
2018 | Оцінка втрат клітинного соку та зміни органолептичних показників заморожених плодів при тривалому зберіганні і дефростації | Сімахіна, Галина Олександрівна; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Мартиненко, Тетяна Андріївна |
2013 | Розроблення способу виробництва булочок з рослинною поліфункціональною добавкою | Лисицина, Юлія Вікторівна; Мартиненко, Тетяна Андріївна |
2013 | Розроблення способу виробництва пшеничного хліба з додаванням насіння соняшнику та порошку імбиру | Кутна, Анна Ігорівна; Мартиненко, Тетяна Андріївна |
2011 | Рослинні відходи харчової промисловості – цінна сировина для створення нових ентеросорбентів, харчових та кормових добавок | Купчик, Лідія Андріївна; Степанець, Любов Филимонівна; Ничик, Оксана Василівна; Хижняк, Ольга Олександрівна; Мартиненко, Тетяна Андріївна |