Browsing by Author Мартиненко, Тетяна Андріївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 15 of 15
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Аналіз способів отримання висококонцентрованих форм рослинних білківПрокопенко, Дарина Сергіївна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Мартиненко, Тетяна Андріївна
2016Вивчення біохімічного складу та властивостей порошків із зеленої маси рослинСімахіна, Галина Олександрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Мартиненко, Тетяна Андріївна
2019Вивчення впливу порошків пряних коренеплодів і кореневищ на активність дріжджів Saccharomyces cerevisiaeІвчук, Надія Павлівна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Мартиненко, Тетяна Андріївна
2021Використання заморожених плодово-ягідних напівфабрикатів у харчових технологіяхКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Сімахіна, Галина Олександрівна; Науменко, Наталія Валентинівна; Мартиненко, Тетяна Андріївна
2014Використання молочної сироватки для отримання екстрактів-гідролізатів із бульб топінамбураІвчук, Надія Павлівна; Спащук, А. В.; Мартиненко, Тетяна Андріївна
2013Використання шроту насіння соняшнику для збагачення житнього хлібаПрокопенко, Дарина Сергіївна; Мартиненко, Тетяна Андріївна
2018Дослідження впливу режимів ЕГО на мікрофлору сокостружкової сумішіМаринін, Андрій Іванович; Прохоренко, Жанна Ігорівна; Святненко, Роман Сергійович; Мартиненко, Тетяна Андріївна
2018Дослідження впливу режимів ЕГО на якісні показники, сокостружкової сумішіМаринін, Андрій Іванович; Прохоренко, Жанна Ігорівна; Мартиненко, Тетяна Андріївна
2018Критерії вибору плодово-ягідних культур для отримання заморожених напівфабрикатівСімахіна, Галина Олександрівна; Мартиненко, Тетяна Андріївна
2019Нутрієнти для підвищення резистентності організму людини до антропогенних чинниківСімахіна, Галина Олександрівна; Мартиненко, Тетяна Андріївна; Закржевський, Максим Васильович
2018Особливості створення та використання дієтичних добавокСімахіна, Галина Олександрівна; Науменко, Наталія Валентинівна; Мартиненко, Тетяна Андріївна
2018Оцінка втрат клітинного соку та зміни органолептичних показників заморожених плодів при тривалому зберіганні і дефростаціїСімахіна, Галина Олександрівна; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Мартиненко, Тетяна Андріївна
2013Розроблення способу виробництва булочок з рослинною поліфункціональною добавкоюЛисицина, Юлія Вікторівна; Мартиненко, Тетяна Андріївна
2013Розроблення способу виробництва пшеничного хліба з додаванням насіння соняшнику та порошку імбируКутна, Анна Ігорівна; Мартиненко, Тетяна Андріївна
2011Рослинні відходи харчової промисловості – цінна сировина для створення нових ентеросорбентів, харчових та кормових добавокКупчик, Лідія Андріївна; Степанець, Любов Филимонівна; Ничик, Оксана Василівна; Хижняк, Ольга Олександрівна; Мартиненко, Тетяна Андріївна