Browsing by Author Михалевич, Артур Петрович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 107  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Академічна доброчесність: виклики сучасностіМихалевич, Артур Петрович; Тимчук, Алла Вікторівна
2019Аксіологія про природу цінностейМихалевич, Артур Петрович; Панченко, Олександра Павлівна; Скуйбіда, Валерія Віталіївна; Кітов, Микола Григорович
2021Бета-глюкан з вівса як функціонально-технологічний інгредієнт у складі морозиваСапіга, Вікторія Ярославівна; Михалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна
2019Введення пророщеного насіння пшениці в якості збагачувача біологічної цінностіАшмаріна, Галина Ревмирівна; Михалевич, Артур Петрович; Скуйбіда, Валерія Віталіївна
2019Вибір критеріїв ідентифікації плодово-овочевих соусівМихалевич, Артур Петрович; Кушіль, Анна Ігорівна; Харченко, Лілія Леонідівна
2022Вивчення структуруючої здатності низькожирних сумішей для виробництва морозива з натуральними структуруючими інгредієнтамиСапіга, Вікторія Ярославівна; Михалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2022Визначення оптимальних параметрів процесу визрівання сумішей нежирного кисломолочного морозива з в-глюканом вівсаМихалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
2019Визначення раціонального вмісту овочевої пасти у складі м'якого молочно-овочевого морозиваСапіга, Вікторія Ярославівна; Михалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2022Використання β-глюкану вівса в технології морозива ацидофільно-сироваткового низьколактозногоМихалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2022Використання β-глюкану вівса у технології морозиваМихалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2022Використання бета-глюкану як поліфункціонального інгредієнта у виробництві молочних продуктівСапіга, Вікторія Ярославівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Михалевич, Артур Петрович; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2022Використання бета-глюканів у виробництві молочних продуктівСапіга, Вікторія Ярославівна; Михалевич, Артур Петрович; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Поліщук, Галина Євгеніївна
2021Використання соусу з чорної смородини в якості ягідного концентрату для виготовлення ягідно-сироваткового смузіМихалевич, Артур Петрович; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Точкова, Оксана Василівна
2022Вплив внесення β-глюкана на функціонально-технологічні властивості морозива молочно-овочевого низькожирногоСапіга, Вікторія Ярославівна; Михалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2019Вплив колагенвмісного інгредієнта на термокоагуляцію білків сироваткового концентратуГрек, Олена Вікторівна; Тимчук, Алла Вікторівна; Михалевич, Артур Петрович
2022Вплив молочно-білкових концентратів на процес сквашування вершкових сумішей низькожирної сметаниКостенко, Олена Валентинівна; Михалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна
2019Вплив стічних вод цукрових виробництв на екологічну безпекуМихалевич, Артур Петрович; Скуйбіда, Валерія Віталіївна; Шульга (Замура), Світлана Анатоліївна
2020Впровадження методів модифікації молочної сироватки з метою екологізації виробництваМихалевич, Артур Петрович; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
2022Впровадження основ системи VACCP у молокопереробних цехах ресторанного господарстваМихалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2021Встановлення можливого ступеня зниження потреби у цукрі при виробництві морозива сироваткового на основі ферментованих концентратів сироваткиМихалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Басс, Оксана Олександрівна