Browsing by Author Романовська, Тетяна Іванівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 115  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Аналіз методів отримання ланолінуОсейко, Микола Іванович; Романовська, Тетяна Іванівна; Левчук, Ірина Володимирівна; Маринін, Андрій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович
2021Антиоксиданти і прооксиданти у оздоровчому і дієтичному харчуванніРомановська, Тетяна Іванівна; Осейко, Микола Іванович
2020Аспекти технології функціонального крему на основі біологічно активної композиціїМітленко, Анна; Осейко, Микола Іванович; Романовська, Тетяна Іванівна
2019Аспекти якості та окиснення оліє-жирової композиціїЯрмоліцька, Олена Сергіївна; Осейко, Микола Іванович; Романовська, Тетяна Іванівна
2021Безпечність сучасних косметичних засобів із використанням ланолінуРомановська, Тетяна Іванівна; Осейко, Микола Іванович
2017Борошно з безлушпинного соняшникаОсейко, Микола Іванович; Романовська, Тетяна Іванівна
2022Білкововмісні харчові продуктиРомановська, Тетяна Іванівна; Осейко, Микола Іванович; Шевчик, Василь Іванович
2017Вибір жирових основ для м’яких маргаринів функціонального призначенняКрот, Вікторія; Романовська, Тетяна Іванівна
2013Визначення вмісту фосфоровмісних сполук у оліїРомановська, Тетяна Іванівна
2014Визначення густини та зміни електричних властивостей момордикиХарченко, Лілія Леонідівна; Романовська, Тетяна Іванівна; Коломієць, Дмитро Петрович; Подобій, Олена Валеріївна
2012Визначення якості м’яса за електрофізичними параметрамиРомановська, Тетяна Іванівна; Мельничук, Петро Дмитрович
2019Використання біологічно активованого зерна для виробництва оздоровчих продуктівБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Романовська, Тетяна Іванівна; Антонюк, Мар'яна Миколаївна
2021Використання електрофізичних властивостей дифільних харчових добавокРомановський, Назарій Олегович; Романовська, Тетяна Іванівна
2011Вилучення жиру з відпрацьованої відбільної глиниРомановська, Тетяна Іванівна; Солеймані Алігударзі, М. В.; Романовський, Іван Якимович
2022Властивості майонезу, збагаченого білкомРомановська, Тетяна Іванівна; Романовський, Назарій Олегович
2019Властивості стеролів тваринного походженняКашпуровська, Тетяна Юріївна; Ярмоліцька, Олена Сергіївна; Романовська, Тетяна Іванівна
2022Воски – структуроутворювачі продуктівРомановська, Тетяна Іванівна; Романовський, Назарій Олегович
2022Восковмісні харчові продуктиРомановська, Тетяна Іванівна; Осейко, Микола Іванович; Шевчик, Василь Іванович
2015Вплив факторів на збереженість олії та олійножирових продуктівРомановська, Тетяна Іванівна; Левчук, Лілія
2018Дослідження антиокислювальної здатності ланоліну в системі КТІОЛЯрмоліцька, Олена Сергіївна; Осейко, Микола Іванович; Романовська, Тетяна Іванівна