Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Browsing by Author Романовська, Тетяна Іванівна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 115
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2015
Аналіз методів отримання ланоліну
Осейко, Микола Іванович
;
Романовська, Тетяна Іванівна
;
Левчук, Ірина Володимирівна
;
Маринін, Андрій Іванович
;
Пасічний, Василь Миколайович
2021
Антиоксиданти і прооксиданти у оздоровчому і дієтичному харчуванні
Романовська, Тетяна Іванівна
;
Осейко, Микола Іванович
2020
Аспекти технології функціонального крему на основі біологічно активної композиції
Мітленко, Анна
;
Осейко, Микола Іванович
;
Романовська, Тетяна Іванівна
2019
Аспекти якості та окиснення оліє-жирової композиції
Ярмоліцька, Олена Сергіївна
;
Осейко, Микола Іванович
;
Романовська, Тетяна Іванівна
2021
Безпечність сучасних косметичних засобів із використанням ланоліну
Романовська, Тетяна Іванівна
;
Осейко, Микола Іванович
2017
Борошно з безлушпинного соняшника
Осейко, Микола Іванович
;
Романовська, Тетяна Іванівна
2022
Білкововмісні харчові продукти
Романовська, Тетяна Іванівна
;
Осейко, Микола Іванович
;
Шевчик, Василь Іванович
2017
Вибір жирових основ для м’яких маргаринів функціонального призначення
Крот, Вікторія
;
Романовська, Тетяна Іванівна
2013
Визначення вмісту фосфоровмісних сполук у олії
Романовська, Тетяна Іванівна
2014
Визначення густини та зміни електричних властивостей момордики
Харченко, Лілія Леонідівна
;
Романовська, Тетяна Іванівна
;
Коломієць, Дмитро Петрович
;
Подобій, Олена Валеріївна
2012
Визначення якості м’яса за електрофізичними параметрами
Романовська, Тетяна Іванівна
;
Мельничук, Петро Дмитрович
2019
Використання біологічно активованого зерна для виробництва оздоровчих продуктів
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
;
Романовська, Тетяна Іванівна
;
Антонюк, Мар'яна Миколаївна
2021
Використання електрофізичних властивостей дифільних харчових добавок
Романовський, Назарій Олегович
;
Романовська, Тетяна Іванівна
2011
Вилучення жиру з відпрацьованої відбільної глини
Романовська, Тетяна Іванівна
;
Солеймані Алігударзі, М. В.
;
Романовський, Іван Якимович
2022
Властивості майонезу, збагаченого білком
Романовська, Тетяна Іванівна
;
Романовський, Назарій Олегович
2019
Властивості стеролів тваринного походження
Кашпуровська, Тетяна Юріївна
;
Ярмоліцька, Олена Сергіївна
;
Романовська, Тетяна Іванівна
2022
Воски – структуроутворювачі продуктів
Романовська, Тетяна Іванівна
;
Романовський, Назарій Олегович
2022
Восковмісні харчові продукти
Романовська, Тетяна Іванівна
;
Осейко, Микола Іванович
;
Шевчик, Василь Іванович
2015
Вплив факторів на збереженість олії та олійножирових продуктів
Романовська, Тетяна Іванівна
;
Левчук, Лілія
2018
Дослідження антиокислювальної здатності ланоліну в системі КТІОЛ
Ярмоліцька, Олена Сергіївна
;
Осейко, Микола Іванович
;
Романовська, Тетяна Іванівна