Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Browsing by Author Стеценко, Наталія Олександрівна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 239
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2012
Аналіз асортименту хліба та хлібобулочних виробів оздоровчого призначення на ринку України
Стеценко, Наталія Олександрівна
;
Землінська, Марія Дмитрівна
2019
Аналіз біохімічного складу натуральних збагачувачів з ягід журавлини, призначених для використання у технологіях оздоровчих харчових продуктів
Стеценко, Наталія Олександрівна
;
Гойко, Ірина Юріївна
2019
Аналіз біохімічного складу сировини для створення дієтичної добавки антиоксидантної дії
Уромова, Катерина Євгенівна
;
Стеценко, Наталія Олександрівна
2017
Аналіз біохімічного складу сировини при створенні батончиків для людей з глютеновою ентеропатією
Краєвська, Світлана Петрівна
;
Стеценко, Наталія Олександрівна
2020
Аналіз вмісту лігнанів у різних фракціях подрібненого насіння льону
Стеценко, Наталія Олександрівна
;
Краєвська, Світлана Петрівна
2015
Аналіз жирнокислотного складу насіння льону при створенні продукції ресторанного господарства функціонального призначення
Краєвська, Світлана Петрівна
;
Стеценко, Наталія Олександрівна
2021
Аналіз показників харчової та біологічної цінності лляних крекерів, збагачених томатними вичавками і зеленню кропу
Чемелєва, Юлія Михайлівна
;
Стеценко, Наталія Олександрівна
2015
Аналіз способів отримання висококонцентрованих форм рослинних білків
Прокопенко, Дарина Сергіївна
;
Стеценко, Наталія Олександрівна
;
Мартиненко, Тетяна Андріївна
2019
Аналіз стану харчування школярів та шляхи його удосконалення
Стеценко, Наталія Олександрівна
;
Медведюк, Ірина Олександрівна
2016
Аналіз харчової та біологічної цінностей сніданків студентів НУХТ та шляхи їх покращення
Стеценко, Наталія Олександрівна
;
Прут, Зоя Юріївна
2019
Аналіз харчової та біологічної цінності здобного пісочного печива, збагаченого олією обліпихи та порошком глоду
Стеценко, Наталія Олександрівна
;
Гедзюк, Вікторія Олександрівна
2015
Аналіз харчової та біологічної цінності кексів, збагачених екстрактом стевії та шротом насіння льону
Вінк, Аліна В‘ячеславівна
;
Стеценко, Наталія Олександрівна
2013
Аналіз хімічного складу насіння гарбуза, кунжуту та льону як перспективних джерел для виробництва біологічно активних добавок до їжі
Краєвська, Світлана Петрівна
;
Стеценко, Наталія Олександрівна
2021
Барвник із соку бузини чорної як джерело функціональних інгредієнтів для виробництва продукції оздоровчого призначення
Стеценко, Наталія Олександрівна
2020
Біоактивоване насіння льону у технологіях хлібобулочних та кондитерських виробів функціонального призначення
Краєвська, Світлана Петрівна
;
Стеценко, Наталія Олександрівна
2023
Біологічна цінність зеленого смузі з хлорелою
Стеценко, Наталія Олександрівна
;
Куделко, Альона Олександрівна
2013
Біологічна цінність зеленої маси буряків
Сімахіна, Галина Олександрівна
;
Стеценко, Наталія Олександрівна
2014
Біологічна цінність рослинного білку з нетрадиційної сировини
Стеценко, Наталія Олександрівна
;
Сімахіна, Галина Олександрівна
;
Прокопенко, Дарина Сергіївна
2016
Біологічно активні речовини в харчових технологіях
Сімахіна, Галина Олександрівна
;
Стеценко, Наталія Олександрівна
;
Науменко, Наталія Валентинівна
2014
Вдосконалення способу виробництва соковмісного напою з екстрактом стевії
Стеценко, Наталія Олександрівна
;
Лисицина, Юлія Вікторівна