Browsing by Author Харгелія (Карпутіна), Дар'я Дмитрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 13 of 13
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Використання цукрового сорго в якості нетрадиційної сировини в технології ферментованих безалкогольних напоївХаргелія (Карпутіна), Дар'я Дмитрівна; Фролова, Наталія Епінетівна
2015Вплив технологічних параметрів на вміст вітаміну С в безалкогольних ферментованих напоях на основі соку цукрового соргоКудрявцева, Вікторія; Харгелія (Карпутіна), Дар'я Дмитрівна; Карпутіна, Маргарита Віталіївна
2014Дослідження впливу сортової приналежності цукрового сорго на якісні показники сусла в технології безалкогольних ферментованих напоївХаргелія (Карпутіна), Дар'я Дмитрівна; Фролова, Наталія Епінетівна
2014Дослідження мікробіологічних та фізико-хімічних показників сусла в технології ферментованих безалкогольних напоїв на основі натуральної рослинної сировиниХаргелія (Карпутіна), Дар'я Дмитрівна; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Карпутіна, Маргарита Віталіївна; Короленко, Аліна Віталіївна
2014Дослідження процесів приготування ферментованих безалкогольних напоїв на основі соку цукрового сорго та концентрату яблучного сокуЗінов'єва, Анна; Харгелія (Карпутіна), Дар'я Дмитрівна; Курбанов, Байрам; Карпутіна, Маргарита Віталіївна; Прибильський, Віталій Леонідович
2012Дослідження якісних показників твердих носіїв ароматичних речовин для виробництва натуральних сухих ароматизаторівХаргелія (Карпутіна), Дар'я Дмитрівна; Фролова, Наталія Епінетівна
2015Композиція ферментованого напою на основі рослинної сировини (Патент на корисну модель № 97188)Харгелія (Карпутіна), Дар'я Дмитрівна; Фролова, Наталія Епінетівна; Карпутіна, Маргарита Віталіївна
2012Оптимізація процесу зброджування пивного сусла рентгенівським опроміненнямРоманова, Зоряна Миколаївна; Прибильський, Віталій Леонідович; Бондар, Микола Васильович; Романов, Микола Сергійович; Харгелія (Карпутіна), Дар'я Дмитрівна
2014Оцінка мікробіологічних показників сусла в технології ферментованих напоїв на основі цукрового сорго та яблучного концентрату як додаткового інгредієнтуКороленко, Аліна Віталіївна; Харгелія (Карпутіна), Дар'я Дмитрівна; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Карпутіна, Маргарита Віталіївна
2015Оцінка якісних показників цукрового сорго сорту Нектарний І гібриду медовий у технології ферментованих напоїв оздоровчого направленняХаргелія (Карпутіна), Дар'я Дмитрівна; Олійник, Світлана Іванівна; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Карпутіна, Маргарита Віталіївна; Короленко, Аліна Віталіївна
2012Сучасні способи активації процесів розмноження та ферментації пивоварних дріжджівКарпутіна, Маргарита Віталіївна; Романова, Зоряна Миколаївна; Сидор, Василь Михайлович; Харгелія (Карпутіна), Дар'я Дмитрівна
2016Технологія оздоровчого ферментованого напою на основі цукрового соргоХаргелія (Карпутіна), Дар'я Дмитрівна
2015Цукрове сорго - нетрадиційне джерело вітамінів та мінеральних речовин в технології харчових продуктівХаргелія (Карпутіна), Дар'я Дмитрівна; Фролова, Наталія Епінетівна