Browsing by Author Хіврич, Борис Іванович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 50  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2003Антиаліментарні складові насіння бобових культур та продуктів їх переробки у складі хлібаАрсеньєва, Лариса Юріївна; Хіврич, Борис Іванович; Махинько, Валерій Миколайович; Борисенко, Олена Вікторівна; Бондар, Наталія Петрівна
2002Вибір режиму пророщування зерна для забезпечення накопичення метаболізованого селенуАнтонюк, Марія Миколаївна; Хіврич, Борис Іванович; Стабніков, Віктор Петрович; Арсеньєва, Лариса Юріївна
2008Вивчення ступеню метаболізаціі селену насінням сільськогосподарських культурАрсеньєва, Лариса Юріївна; Антонюк, Марія Миколаївна; Бондар, Наталія Петрівна; Хіврич, Борис Іванович
2000Визначення раціональних режимів замочування сої при солодуванніЧернишов, Сергій Олексійович; Єгорова, П. С.; Хіврич, Борис Іванович
2007Визначення раціональних технологічних режимів солодорощення зерна соїХіврич, Борис Іванович; Українець, Анатолій Іванович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2007Використання солодів бобових та злакових культур у виробництві м’ясних паштетівУкраїнець, Анатолій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Пешук, Людмила Василівна; Хіврич, Борис Іванович
2016Вплив вмісту білка в ячмені на якість солодуКопильцев, Дмитро Вітальйович; Гринько, Олег Володимирович; Руденко, Олександр Юрійович; Роздобудько, Борис Валерійович; Хіврич, Борис Іванович
2018Вплив відварів з гороху на технологію і якість пивного суслаГребінь, Анна Василівна; Руденко, Олександр Юрійович; Роздобудько, Борис Валерійович; Хіврич, Борис Іванович
2002Вплив гідроселеніту натрію на процес пророщування зернаАнтонюк, Микола Миколайович; Хіврич, Борис Іванович; Тодосійчук, Сергій Романович; Стабнікова, Олена Вікторівна
2013Вплив замінників солоду на концентрацію основних смакових і ароматичних компонентів пиваХіврич, Борис Іванович; Роздобудько, Борис Валерійович
2018Вплив концентрації сусла на бродильну активність різних рас дріжджівРуденко, Олександр Юрійович; Ковч, Аліна Володимирівна; Гуменюк, Ірина Василівна; Роздобудько, Борис Валерійович; Хіврич, Борис Іванович
2004Вплив різних носіїв селену на мікробіологічні процеси в напівфабрикатах хлібопекарського виробництваАрсеньєва, Лариса Юріївна; Антонюк, Марія Миколаївна; Герасименко, Лариса Олександрівна; Хіврич, Борис Іванович; Доценко, Віктор Федорович
2013Вплив сірковмісних сполук на органолептичні показники і безпечність пиваРоздобудько, Борис Валерійович; Хіврич, Борис Іванович
2001Деструктивні перетворення галактосахаридів в процесі солодування соїДомарецький, Віталій Афанасійович; Хіврич, Борис Іванович; Лопато, Т. В.
2005Деякі аспекти удосконалення технології солоду із соїХіврич, Борис Іванович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Домарецький, Віталій Афанасійович
1996Динаміка вуглеводів у процесі пророщування солоду горохуХіврич, Борис Іванович; Лопато, Т. В.; Фролова, Наталія Епінетівна; Кошова, Валентина Миколаївна; Домарецький, Віталій Афанасійович
2007Дослідження впливу каталітичної дії ліполітичних ферментів на якісні показники ліпідів солоду із соїОлексійчук, Олександр; Українець, Анатолій Іванович; Хіврич, Борис Іванович
2000Дослідження впливу процесів солодування на показники якості ліпідів соїДомарецький, Віталій Афанасійович; Хіврич, Борис Іванович; Лопато, Т. В.
2016Дослідження впливу складу зерно продуктів на азотисті речовини пивного суслаЗагородня, Катерина Олександрівна; Гребінь, Анна Василівна; Ковч, Аліна Володимирівна; Роздобудько, Борис Валерійович; Хіврич, Борис Іванович
2007Дослідження закономірності зміни активності амілолітичних ферментів в процесі солодорощення соїОлексійчук, Олександр; Олексієнко, Софія; Хіврич, Борис Іванович; Тодосійчук, Сергій Романович