Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Browsing by Author Чернюшок, Ольга Анатоліївна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 101
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2011
Амінокислотний склад сироватки молочної, обробленої електроіскровими розрядами
Чернюшок, Ольга Анатоліївна
;
Ардинський, Олексій Валерійович
;
Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
;
Дашковський, Юрій Олександрович
;
Василів, Володимир Павлович
2021
Аналіз ринку виробництва котлет «по-київськи»
Бірюк, Юлія Вікторівна
;
Пасічний, Василь Миколайович
;
Чернюшок, Ольга Анатоліївна
2021
Аналіз ринку м’ясних напівфабрикатів в Україні
Бірюк, Юлія Вікторівна
;
Полоз, Денис Сергійович
;
Чернюшок, Ольга Анатоліївна
2021
Білкові (колагенові) напої
Бірюк, Юлія Вікторівна
;
Пасічний, Василь Миколайович
;
Чернюшок, Ольга Анатоліївна
2013
Взаємодія в системі «Викладач - Студент»
Пешук, Людмила Василівна
;
Чернюшок, Ольга Анатоліївна
2021
Визначення біологічної цінності м’ясних напівфабрикатів з шпинатом збагачених сухою молочною сироваткою
Чернюшок, Ольга Анатоліївна
;
Бірюк, Юлія Вікторівна
;
Шевченко, Іванна Юріївна
2022
Визначення якості фортифікованих посічених напівфабрикатів з використанням вівсяного борошна та сухої демінералізованої молочної сироватки
Бірюк, Юлія Вікторівна
;
Чернюшок, Ольга Анатоліївна
2022
Використання вівсяного борошна та сухої демінералізованої молочної сироватки збагаченої магнієм та манганом у технології посічених напівфабрикатів
Чернюшок, Ольга Анатоліївна
;
Бірюк, Юлія Вікторівна
2022
Використання вівсяного борошна та сухої демінералізованої молочної сироватки фортифікованої Магнієм та Манганом у технології посічених напівфабрикатів
Чернюшок, Ольга Анатоліївна
;
Бірюк, Юлія Вікторівна
2018
Використання демінералізованої молочної сироватки збагаченої Mn та Mg у виробництві січених напівфабрикатів
Чернюшок, Ольга Анатоліївна
;
Рожко, Олександра Юріївна
;
Рувінський, Олександр Олександрович
;
Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
2014
Використання засобів MathCad для візуалізації результатів досліджень
Вовкодав (Обізюк), Наталія Іванівна
;
Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
;
Чернюшок, Ольга Анатоліївна
2014
Використання засобів MathCad при оптимізації параметрів інноваційного способу оброблення сироватки
Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
;
Вовкодав (Обізюк), Наталія Іванівна
;
Чернюшок, Ольга Анатоліївна
2020
Використання молочних білків в технології м’ясних продуктів
Чернюшок, Ольга Анатоліївна
;
Пасічний, Василь Миколайович
;
Бірюк, Юлія Вікторівна
2020
Використання молочної сировини для розробки рецептури м’ясних напівфабрикатів
Шевченко, Іванна Юріївна
;
Чернюшок, Ольга Анатоліївна
2021
Використання молочної сировини у м’ясних продуктах
Чернюшок, Ольга Анатоліївна
;
Бірюк, Юлія Вікторівна
;
Пасічний, Василь Миколайович
2023
Використання нетрадиційної рослинної та молочної сировини у технології м’ясних виробів
Бірюк, Юлія Вікторівна
;
Кушнір, Анатолій Олександрович
;
Чернюшок, Ольга Анатоліївна
2023
Використання нетрадиційної сировини при виробництві м’ясних продуктів для НоReCa
Бірюк, Юлія Вікторівна
;
Резніченко, Марина Віталіївна
;
Чернюшок, Ольга Анатоліївна
2023
Використання продуктів збагачення у технології ковбасних виробів
Бірюк, Юлія Вікторівна
;
Чернюшок, Ольга Анатоліївна
2018
Використання сухої демінералізованої молочної сироватки збагаченої магнієм та марганцем у виробництві січених напівфабрикатів
Чернюшок, Ольга Анатоліївна
;
Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
2021
Вплив пандемії на розширення ринку м’ясних напівфабрикатів
Бірюк, Юлія Вікторівна
;
Чернюшок, Ольга Анатоліївна