Browsing by Author Чернюшок, Ольга Анатоліївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 101  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Амінокислотний склад сироватки молочної, обробленої електроіскровими розрядамиЧернюшок, Ольга Анатоліївна; Ардинський, Олексій Валерійович; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Дашковський, Юрій Олександрович; Василів, Володимир Павлович
2021Аналіз ринку виробництва котлет «по-київськи»Бірюк, Юлія Вікторівна; Пасічний, Василь Миколайович; Чернюшок, Ольга Анатоліївна
2021Аналіз ринку м’ясних напівфабрикатів в УкраїніБірюк, Юлія Вікторівна; Полоз, Денис Сергійович; Чернюшок, Ольга Анатоліївна
2021Білкові (колагенові) напоїБірюк, Юлія Вікторівна; Пасічний, Василь Миколайович; Чернюшок, Ольга Анатоліївна
2013Взаємодія в системі «Викладач - Студент»Пешук, Людмила Василівна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна
2021Визначення біологічної цінності м’ясних напівфабрикатів з шпинатом збагачених сухою молочною сироваткоюЧернюшок, Ольга Анатоліївна; Бірюк, Юлія Вікторівна; Шевченко, Іванна Юріївна
2022Визначення якості фортифікованих посічених напівфабрикатів з використанням вівсяного борошна та сухої демінералізованої молочної сироваткиБірюк, Юлія Вікторівна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна
2022Використання вівсяного борошна та сухої демінералізованої молочної сироватки збагаченої магнієм та манганом у технології посічених напівфабрикатівЧернюшок, Ольга Анатоліївна; Бірюк, Юлія Вікторівна
2022Використання вівсяного борошна та сухої демінералізованої молочної сироватки фортифікованої Магнієм та Манганом у технології посічених напівфабрикатівЧернюшок, Ольга Анатоліївна; Бірюк, Юлія Вікторівна
2018Використання демінералізованої молочної сироватки збагаченої Mn та Mg у виробництві січених напівфабрикатівЧернюшок, Ольга Анатоліївна; Рожко, Олександра Юріївна; Рувінський, Олександр Олександрович; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
2014Використання засобів MathCad для візуалізації результатів дослідженьВовкодав (Обізюк), Наталія Іванівна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна
2014Використання засобів MathCad при оптимізації параметрів інноваційного способу оброблення сироваткиКочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Вовкодав (Обізюк), Наталія Іванівна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна
2020Використання молочних білків в технології м’ясних продуктівЧернюшок, Ольга Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович; Бірюк, Юлія Вікторівна
2020Використання молочної сировини для розробки рецептури м’ясних напівфабрикатівШевченко, Іванна Юріївна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна
2021Використання молочної сировини у м’ясних продуктахЧернюшок, Ольга Анатоліївна; Бірюк, Юлія Вікторівна; Пасічний, Василь Миколайович
2023Використання нетрадиційної рослинної та молочної сировини у технології м’ясних виробівБірюк, Юлія Вікторівна; Кушнір, Анатолій Олександрович; Чернюшок, Ольга Анатоліївна
2023Використання нетрадиційної сировини при виробництві м’ясних продуктів для НоReCaБірюк, Юлія Вікторівна; Резніченко, Марина Віталіївна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна
2023Використання продуктів збагачення у технології ковбасних виробівБірюк, Юлія Вікторівна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна
2018Використання сухої демінералізованої молочної сироватки збагаченої магнієм та марганцем у виробництві січених напівфабрикатівЧернюшок, Ольга Анатоліївна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
2021Вплив пандемії на розширення ринку м’ясних напівфабрикатівБірюк, Юлія Вікторівна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна