Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Browsing by Author Шаран, Лариса Олександрівна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 54
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2022
Cистема управління якістю для готельних підприємств з урахуванням вимог стандарту ДСТУ ISO 9001:2015
Бондар, Наталія Петрівна
;
Шаран, Лариса Олександрівна
;
Губеня, Вячеслав Олександрович
;
Стахурська, Лілія Вацлавівна
2017
Булочка з базиліком для гамбургерів (Деклараційний патент на корисну модель № 121553)
Кравцов, Олександр Олександрович
;
Губеня, Вячеслав Олександрович
;
Шаран, Лариса Олександрівна
;
Бондар, Наталія Петрівна
;
Лявинець, Георгій Михайлович
2007
Варто збагачувати хлібобулочні вироби порошками морських водоростей
Шаран, Лариса Олександрівна
;
Арсеньєва, Лариса Юріївна
;
Доценко, Віктор Федорович
;
Корзун, Віталій Наумович
2018
Використання базиліку сушеного у технології булочок для гамбургерів
Бондар, Наталія Петрівна
;
Шаран, Лариса Олександрівна
;
Силка, Ірина Миколаївна
;
Губеня, Вячеслав Олександрович
;
Люлька, Олександр Миколайович
;
Кравцов, Олександр Олександрович
2016
Використання борошна зародку кукурудзи у виробництві борошняних кондитерських виробів
Шевченко, Олена Олександрівна
;
Шаран, Лариса Олександрівна
;
Білик, Анастасія Володимирівна
;
Шаран, Андрій Васильович
2019
Використання ламінарії у технології м’ясних котлет, збагачених йодом
Бондар, Наталія Петрівна
;
Губеня, Вячеслав Олександрович
;
Шаран, Лариса Олександрівна
;
Геращенко, Олеся Володимирівна
2018
Вплив ізолятів рослинних білків на клейковинний комплекс пшеничного тіста
Махинько, Валерій Миколайович
;
Шаран, Андрій Васильович
;
Шаран, Лариса Олександрівна
;
Черниш, Людмила Миколаївна
2019
Впровадження event-менеджменту в діяльність підприємства готельно-реcторанного господарства
Новікова, Вікторія Владиславівна
;
Бондар, Наталія Петрівна
;
Шаран, Лариса Олександрівна
2020
Впровадження спеціалізованих реабілітаційних послуг у готелі сімейного типу
Рольська, Роксолана Вікторівна
;
Шаран, Лариса Олександрівна
;
Бондар, Наталія Петрівна
;
Губеня, Вячеслав Олександрович
2016
Впровадження флоат-терапії в закладах гостинності
Сулик, Максим Олегович
;
Шаран, Лариса Олександрівна
;
Шаран, Андрій Васильович
2021
Впровадження індивідуального харчування в підприємствах гостинності
Терида, Юлія Романівна
;
Ковтун, Аліна Володимирівна
;
Шаран, Лариса Олександрівна
2020
Впровадження інноваційної послуги lost opportunities в закладі гостинності
Петреченко, Наталія Володимирівна
;
Шаран, Лариса Олександрівна
2020
Відновлення культурних цінностей шляхом впровадженя інноваційної послуги lost opportunities в підприємства гостинності
Петреченко, Наталія Володимирівна
;
Шаран, Лариса Олександрівна
;
Ковтун, Аліна Володимирівна
;
Шаран, Андрій Васильович
2010
Дослідження впливу морських водоростей на показники якості та процес черствіння хлібобулочних виробів
Шаран, Лариса Олександрівна
;
Арсеньєва, Лариса Юріївна
;
Доценко, Віктор Федорович
;
Корзун, Віталій Наумович
2012
Дослідження можливості використання бурих водоростей при виготовленні молочних коктейлів
Шаран, Лариса Олександрівна
;
Мирошник, Юлія Анатоліївна
;
Бондар, Наталія Петрівна
2017
Доцільність використання борошна зародків кукурудзи у виробництві безглютенових борошняних кондитерських виробів
Шевченко, Олена Олександрівна
;
Білик, Анастасія Володимирівна
;
Шаран, Лариса Олександрівна
;
Шаран, Андрій Васильович
;
Дорошенко, Віктор Олександрович
2019
Доцільність використання борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності у закладах харчування при готелях
Бархоленко, Ірина Олегівна
;
Бондар, Дарʼя Олегівна
;
Шаран, Лариса Олександрівна
;
Бондар, Наталія Петрівна
;
Шаран, Андрій Васильович
;
Губеня, Вячеслав Олександрович
2022
Доцільність впровадження крафтової броварні в умовах засобу розміщення
Туліна, Олександра Євгенівна
;
Шаран, Лариса Олександрівна
;
Губеня, Вячеслав Олександрович
;
Бондар, Наталія Петрівна
;
Шаран, Андрій Васильович
2021
Доцільність впровадження крафтової кав’ярні у закладі сфери гостинності
Бударіна, Катерина Олексіївна
;
Шаран, Лариса Олександрівна
;
Бондар, Наталія Петрівна
;
Губеня, Вячеслав Олександрович
2019
Доцільність впровадження ІT технологій в готельних підприємствах
Кобелянська, Єлизавета Богданівна
;
Ковтун, Аліна Володимирівна
;
Бортнічук, Олег Вікторович
;
Шаран, Лариса Олександрівна
;
Шаран, Андрій Васильович