Browsing by Author Шаран, Лариса Олександрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 54  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Cистема управління якістю для готельних підприємств з урахуванням вимог стандарту ДСТУ ISO 9001:2015Бондар, Наталія Петрівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Стахурська, Лілія Вацлавівна
2017Булочка з базиліком для гамбургерів (Деклараційний патент на корисну модель № 121553)Кравцов, Олександр Олександрович; Губеня, Вячеслав Олександрович; Шаран, Лариса Олександрівна; Бондар, Наталія Петрівна; Лявинець, Георгій Михайлович
2007Варто збагачувати хлібобулочні вироби порошками морських водоростейШаран, Лариса Олександрівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Доценко, Віктор Федорович; Корзун, Віталій Наумович
2018Використання базиліку сушеного у технології булочок для гамбургерівБондар, Наталія Петрівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Силка, Ірина Миколаївна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Люлька, Олександр Миколайович; Кравцов, Олександр Олександрович
2016Використання борошна зародку кукурудзи у виробництві борошняних кондитерських виробівШевченко, Олена Олександрівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Білик, Анастасія Володимирівна; Шаран, Андрій Васильович
2019Використання ламінарії у технології м’ясних котлет, збагачених йодомБондар, Наталія Петрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Шаран, Лариса Олександрівна; Геращенко, Олеся Володимирівна
2018Вплив ізолятів рослинних білків на клейковинний комплекс пшеничного тістаМахинько, Валерій Миколайович; Шаран, Андрій Васильович; Шаран, Лариса Олександрівна; Черниш, Людмила Миколаївна
2019Впровадження event-менеджменту в діяльність підприємства готельно-реcторанного господарстваНовікова, Вікторія Владиславівна; Бондар, Наталія Петрівна; Шаран, Лариса Олександрівна
2020Впровадження спеціалізованих реабілітаційних послуг у готелі сімейного типуРольська, Роксолана Вікторівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Бондар, Наталія Петрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович
2016Впровадження флоат-терапії в закладах гостинностіСулик, Максим Олегович; Шаран, Лариса Олександрівна; Шаран, Андрій Васильович
2021Впровадження індивідуального харчування в підприємствах гостинностіТерида, Юлія Романівна; Ковтун, Аліна Володимирівна; Шаран, Лариса Олександрівна
2020Впровадження інноваційної послуги lost opportunities в закладі гостинностіПетреченко, Наталія Володимирівна; Шаран, Лариса Олександрівна
2020Відновлення культурних цінностей шляхом впровадженя інноваційної послуги lost opportunities в підприємства гостинностіПетреченко, Наталія Володимирівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Ковтун, Аліна Володимирівна; Шаран, Андрій Васильович
2010Дослідження впливу морських водоростей на показники якості та процес черствіння хлібобулочних виробівШаран, Лариса Олександрівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Доценко, Віктор Федорович; Корзун, Віталій Наумович
2012Дослідження можливості використання бурих водоростей при виготовленні молочних коктейлівШаран, Лариса Олександрівна; Мирошник, Юлія Анатоліївна; Бондар, Наталія Петрівна
2017Доцільність використання борошна зародків кукурудзи у виробництві безглютенових борошняних кондитерських виробівШевченко, Олена Олександрівна; Білик, Анастасія Володимирівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Шаран, Андрій Васильович; Дорошенко, Віктор Олександрович
2019Доцільність використання борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності у закладах харчування при готеляхБархоленко, Ірина Олегівна; Бондар, Дарʼя Олегівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Бондар, Наталія Петрівна; Шаран, Андрій Васильович; Губеня, Вячеслав Олександрович
2022Доцільність впровадження крафтової броварні в умовах засобу розміщенняТуліна, Олександра Євгенівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Бондар, Наталія Петрівна; Шаран, Андрій Васильович
2021Доцільність впровадження крафтової кав’ярні у закладі сфери гостинностіБударіна, Катерина Олексіївна; Шаран, Лариса Олександрівна; Бондар, Наталія Петрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович
2019Доцільність впровадження ІT технологій в готельних підприємствахКобелянська, Єлизавета Богданівна; Ковтун, Аліна Володимирівна; Бортнічук, Олег Вікторович; Шаран, Лариса Олександрівна; Шаран, Андрій Васильович