Browsing by Author Штик, Ірина Іванівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 23  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Біологічна роль жирних кислот тваринного походженняПешук, Людмила Василівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Штик, Ірина Іванівна
2014Використання гістологічних методів для оцінки якості та ідентифікації складу ковбасних виробівБудник, Ніна Василівна; Пешук, Людмила Василівна; Штик, Ірина Іванівна
2014Використання маринадів на основі харчових кислот для приготування напівфабрикатів з м'яса дикого кабанаПешук, Людмила Василівна; Іщенко, Віра Миколаївна; Штик, Ірина Іванівна; Іванова, Тетяна Миколаївна
2013Делікатес із м'яса страуса (Патент на корисну модель № 80712)Пешук, Людмила Василівна; Штик, Ірина Іванівна; Бойко, Олександр Сергійович
2014Дослідження розроблення технології маринованих м’ясних напівфабрикатів з м'яса дикого кабанаПешук, Людмила Василівна; Штик, Ірина Іванівна; Іванова, Тетяна Миколаївна; Іщенко, Віра Миколаївна
2013Котлета ”Королівська” (Патент на корисну модель № 80710)Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег Олександрович; Штик, Ірина Іванівна; Гагач, Іван Ігоревич
2014М'ясний фарш для виготовлення котлет ( Патент на корисну модель № 95313)Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Федурко, Іннa Андрiївна; Штик, Ірина Іванівна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна
2014М'ясний фарш для виробництва котлет ( Патент на корисну модель № 94569)Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Федурко, Іннa Андрiївна; Штик, Ірина Іванівна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна
2012М'ясо паркових оленів – перспективна сировина для інноваційних м’ясних продуктівПешук, Людмила Василівна; Штик, Ірина Іванівна; Казнадзей,T. Д.
2012Обгрунтування та вивчення можливості використання м’яса дикого кабана в технології м’ясопродуктівПешук, Людмила Василівна; Штик, Ірина Іванівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна
2014Перспективи використання біокорегуючих м'ясопродуктів для мінімізації виникнення випадків аліментарнозалежних патологій здоров'я населення УкраїниПешук, Людмила Василівна; Іванова, Тетяна Миколаївна; Штик, Ірина Іванівна; Киричок, Л. М.
2015Перспективи використання біокорегуючих м’ясопродуктівПешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег Олександрович; Штик, Ірина Іванівна; Іванова, Тетяна Миколаївна; Гавалко, Юрій Вікторович
2015Рецептура композиції напівфабрикату дрібно шматкового охолодженого з м’яса дикого кабана (Патент на корисну модель № 97557)Пешук, Людмила Василівна; Іщенко, Віра Миколаївна; Штик, Ірина Іванівна; Іванова, Тетяна Миколаївна
2015Розширення асортименту делікатесної продукції з нетрадиційної м’ясної сировиниГагач, Іван Ігоревич; Іванова, Тетяна Миколаївна; Штик, Ірина Іванівна; Пешук, Людмила Василівна
2013Спосіб виробництва делікатесного м'ясного продукту (Патент на корисну модель № 86092)Пешук, Людмила Василівна; Бандуренко, Галина Михайлівна; Штик, Ірина Іванівна; Дидюк, Олена Юріївна; Іванова, Тетяна Миколаївна
2015Стан і перспективи розвитку виробництва органічної продукції в УкраїніПешук, Людмила Василівна; Штик, Ірина Іванівна; Іванова, Тетяна Миколаївна
2013Сучасні тенденції формування інноваційних продуктів з олениниПешук, Людмила Василівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Штик, Ірина Іванівна
2015Технологія виготовлення м’ясних маринованих напівфабрикатів з акцентом вишуканості та функціональностіІванова, Тетяна Миколаївна; Штик, Ірина Іванівна; Гагач, Іван Ігоревич; Пешук, Людмила Василівна
2014Шинка «Дієтична» (Патент на корисну модель № 94562)Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Федурко, Іннa Андрiївна; Штик, Ірина Іванівна
2014Шинка «Оригінальна» (Патент на корисну модель № 91945)Москалюк, Оксана Євгеніївна; Федурко, Іннa Андрiївна; Штик, Ірина Іванівна