Browsing by Author Шутюк, Віталій Володимирович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 225  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Аналіз ефективності теплообмінників та підігрівників в структурі теплотехнічного комплексу цукрового заводуВасиленко, Сергій Михайлович; Самійленко, Сергій Миколайович; Штангеєв, Костянтин Остапович; Шутюк, Віталій Володимирович; Кухар, Володимир Миколайович; Лисюк, П. І.
2017Аналіз забруднення плодоовочевої сировини нітратамиБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Коваль, Марина Олександрівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Бессараб, Олександр Семенович
2017-02-21Аналіз накопичення контамінантів плодами томатів та засоби їх зниження в овочахБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Костючок, Неля Вікторівна; Бессараб, Олександр Семенович; Шутюк, Віталій Володимирович
2021Аналіз смако-ароматичних властивостей нових кавозамінних продуктів із солодової сировиниІванов, Євгеній Ігорович; Шутюк, Віталій Володимирович
2022Аналіз способів одержання екстрактів, збагачених хлорофілом із рослинної сировиниБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Пшенічна, Ганна Андріївна
2016Аналіз способів сушіння жому цукрових буряківШвецова, Інга Володимирівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович
2014Аналіз способів сушіння жому цукрових буряківМихалюк, Яна В'ячеславівна; Швецова, Інга Володимирівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович
2017Аналіз теплопередачі під час сушіння бурякового жому перегрітою пароюШутюк, Віталій Володимирович; Василенко, Сергій Михайлович; Бут, Сергій Анатолійович
2017Аналіз теплопередачі під час сушіння бурякового жому перегрітою пароюШутюк, Віталій Володимирович; Василенко, Сергій Михайлович; Бут, Сергій Анатолійович
2023Антиоксидантні властивості кавового напою залежно від ступеня обсмажування зернової сировиниІванов, Євгеній Ігорович; Шутюк, Віталій Володимирович
2021Вдосконалення технології кавових напоїв як спосіб зменшення об’ємів кавових відходівІванов, Євгеній Ігорович; Шутюк, Віталій Володимирович
2017-04Вдосконалення технології сушіння виноградуБілоцерківська, Наталія Вадимівна; Ізюменко, Дмитро Володимирович; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович
2020Вивчення впливу сортових особливостей і технологічних факторів буряка столового на якість купажованих напоївШутюк, Віталій Володимирович; Бессараб, Олександр Семенович; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
2005Вивчення змін властивостей модифікованих крохмалів після їх обробленняМельник, Оксана Юріївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Шутюк, Віталій Володимирович
2021Визначення вмісту каротиноїдів у зразках концентрованих томатопродуктівБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Бессараб, Олександр Семенович
2014Визначення впливу основних параметрів перегрітої пари на процес сушіння харчових продуктівШутюк, Віталій Володимирович; Василенко, Сергій Михайлович; Бессараб, Олександр Семенович
2020Визначення втрат бентоніну під час концентруванні соку столового бурякаГорбач (Морозюк), Анна Валентинівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович
2020Визначення втрат бентоніну під час концентруванні соку столового бурякаГорбач (Морозюк), Анна Валентинівна; Шутюк, Віталій Володимирович
2016Визначення раціональних режимів роботи хлібопекарських печейДідик, Володимир Петрович; Ковальов, Олександр Володимирович; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович
2013Визначення раціональних режимів роботи хлібопекарських печейЛогвінський, Руслан Валерійович; Ковальов, Олександр Володимирович; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович