Browsing by Author Юрчак, Віра Гаврилівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 96  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2001Борошно з бобових культур зв’язує найбільшу кількість води в макаронному тістіЮрчак, Віра Гаврилівна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Манк, Валерій Веніамінович; Голікова, Тетяна Петрівна
2016Вивчення способів внесення сухого яєчного білка для виготовлення макаронних виробів з кукурудзяного борошнаКазьміришен, Вячеслав Олександрович; Рожно, Олександр Васильович; Юрчак, Віра Гаврилівна
2016Вивчення якісних характеристик безглютенових макаронних виробів з додаванням ксантануРожно, Олександр Васильович; Подобій, Олена Валеріївна; Юрчак, Віра Гаврилівна
2007Визначення оптимальних режимів виробництва макаронних виробів з використанням додаткової сировиниЮрчак, Віра Гаврилівна; Голікова, Тетяна Петрівна; Волощук, Галина Іванівна
2015Визначення ступеня глікемічності макаронних виробів, збагачених харчовими волокнамиКарпик, Галина Вікторівна; Юрчак, Віра Гаврилівна
2016Використання карбоксиметилцелюлози для виготовлення безглютенових макаронних виробівЮненко, Станіслав Степанович; Рожно, Олександр Васильович; Юрчак, Віра Гаврилівна
2002Використання карбюлози для створення макаронних виробів профілактичного призначення та покращання їх якостіЮрчак, Віра Гаврилівна; Корж, Тамара Володимирівна; Дробот, Віра Іванівна; Голота, Людмила Григорівна
2012Використання пектинів для поліпшення якості макаронних виробів, збагачених харчовими волокнамиЮрчак, Віра Гаврилівна; Карпик, Галина Вікторівна; Гордієнко, Я. О.
2003Використання поліпшуючих добавок у макаронному виробництвіЮрчак, Віра Гаврилівна; Корж, Тамара Володимирівна; Волощук, Галина Іванівна
2015Використання структуроутворювачів для безглютенових макаронних виробівРожно, Олександр Васильович; Дзензелівська, Христина; Юрчак, Віра Гаврилівна
2011Використання ферментного препарату, що має ксиланазну та ліпазну активність при виробництві макаронних виробів з хлібопекарського борошнаВолощук, Галина Іванівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Голікова, Тетяна Петрівна; Кірєєва, Катерина Михайлівна
2010Використання хмелю для збагачення хліба біологічно активними речовинамиРак, Валентина Петрівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Проценко, Лідія Василівна; Пасічник, Ірина Олександрівна
2010Вміст фітину та мінеральних речовин у хлібі з хмелемРак, Валентина Петрівна; Назар, Мар'яна Ігорівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Баранов, Володимир Іванович
2002Водорозчинні препарати β-каротину надають макаронним виробам приємного забарвлення, збагачують провітаміном АЮрчак, Віра Гаврилівна; Левадна, Тетяна Іванівна
2003Вплив білкових добавок тваринного походження на клейковину макаронного тістаЮрчак, Віра Гаврилівна; Голікова, Тетяна Петрівна; Куцик, Т. Г.; Гніденко, Л. М.
2000Вплив дисперсності овочевих порошків на технологію виготовлення та якість макаронних виробівВолощук, Галина Іванівна; Кочура, Н. М.; Волкова, Галина Анатоліївна; Юрчак, Віра Гаврилівна
2009Вплив камедей рослинного походження на властивості тіста та якість макаронних виробів із хлібопекарського борошнаПаливода, Світлана Дмитрівна; Юрчак, Віра Гаврилівна
2008Вплив камедей рослинного походження та ПАР на форми зв’язку вологи в тісті та процес сушіння макаронних виробівПаливода, Світлана Дмитрівна; Юрчак, Віра Гаврилівна
2001Вплив карбюлози на технологічні процеси виготовлення макаронних виробівЮрчак, Віра Гаврилівна; Корж, Тамара Володимирівна; Годунова, Людмила Юріївна; Паращак, Олег Васильович
1999Вплив овочевих порошків на кінетику і режими сушіння макаронних виробівВолощук, Галина Іванівна; Кочура, Н. М.; Юрчак, Віра Гаврилівна