Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10098
Title: Оцінка якості продукції харчової промисловості
Authors: Новойтенко, Ірина Віталіївна
Keywords: якість продукції
хлібобулочні вироби
стандарти якості
quality
quality standards
bread bakery
кафедра економіки і права
Issue Date: 2011
Citation: Новойтенко, І. В. Оцінка якості продукції харчової промисловості / І. В. Новойтенко // Наукові праці НУХТ. — 2011. — № 40. — С. 156-161.
Abstract: Жорстка конкуренція на ринку хліба та хлібобулочних виробів, проблеми з якістю сировинної бази, зростання цін на паливно-енергетичні ресурси, недосконалість державного регулювання учасників ринку, обумовлюють якість готової продукції, щоденне споживання якої позначається на здоров’ї населення. Stiff competition in the market of bread and bakery products, problems with quality raw materials, rising prices for fuel and energy resources, inadequate state regulation of market participants, determine the quality of finished products, daily intake which affects public health.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10098
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ozinka yakosti 2011.pdf168,9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.