Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10099
Title: | Мотивація трудової діяльності на підприємствах харчової промисловості |
Authors: | Новойтенко, Ірина Віталіївна Бороденко, М. П. |
Keywords: | мотивація трудові ресурси motivation labor кафедра економіки і права |
Issue Date: | 2012 |
Citation: | Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті [Текст]: програма і матеріали 78 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2-3 квітня 2012 р., Київ / редкол.: Т.Л. Мостенська (відп. ред.). - К.: НУХТ, 2012 р. - Ч.3. - С. 252-253 |
Abstract: | Нехтування мотиваційним фактором у сфері праці призводить до зниження показників продуктивності праці, якості продукції, трудової дисципліни на кожному конкретному підприємстві і до кризи в господарській системі в цілому. Leaving without attention motivational factors at work leads to a decline in productivity, product quality, labor discipline at each company and causes a crisis in the economic system as a whole. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10099 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezu MotuvBorodenkoNovoitenko.pdf | 79,44 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.