Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10922
Title: Аналіз шляхів скорочення теплових витрат під час варіння сусла
Authors: Прохоров, Олександр Миколайович
Оксьоненко, С. М.
Keywords: кип’ятіння сусла
теплові витрати
boiling wort
heat consumption
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2001
Citation: Оксьоненко, С. М. Впл Аналіз шляхів скорочення теплових витрат під час варіння сусла / С. М. Оксьоненко, O. M. Прохоров // 67-а наукова конференція студентів, аспірантів і молодих вчених, 24-25 квітня 2001 - 2001. - Ч. 2. — C. 49.
Abstract: Проаналізовані шляхи енергозберігаючих систем при варінні сусла. The ways of saving while boiling the wort.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10922
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
9.pdf798,8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.