Сучасна альтернатива м’ясному білку
Вантажиться...
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Прописано можливості використання альтернативних видів білкової сировини.
The possibilities of the use of alternative types of albuminous raw material are presented.
Опис
Ключові слова
асортимент, assortment, розширення, expansion, альтернативні види сировини, alternative raw materials, кафедра технології зберігання і переробки зерна, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Сучасна альтернатива м’ясному білку / Є. І. Харченко, М. А. Перегуда, Т. В. Корж, І. Л. Корецька // Підвищення ефективності ресурсозберігаючих технологій на зернопереробних підприємствах : тези доповідей Всеукраїнської наукової конференції. – Умань : Візаві, 2013. – С. 20-21.