Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11253
Title: Використання купажованих рослинних олій у закладах ресторанного господарства
Authors: Задкова, Олександра Сергіївна
Усатюк, Світлана Іванівна
Keywords: купажовані рослинні олії
жирні кислоти
blended vegetable oils
fatty acids
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2013
Citation: Задкова, О. С. Використання купажованих рослинних олій у закладах ресторанного господарства / О. С. Задкова, С. І. Усатюк // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали другої Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 147-149.
Abstract: Розглянуто існуючі рецептури купажованих рослинних олій. Currently available formulations of blended oils have been reviewed.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11253
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
oils.pdf178,91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.