Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11253
Title: | Використання купажованих рослинних олій у закладах ресторанного господарства |
Authors: | Задкова, Олександра Сергіївна Усатюк, Світлана Іванівна |
Keywords: | купажовані рослинні олії жирні кислоти blended vegetable oils fatty acids кафедра експертизи харчових продуктів |
Issue Date: | 2013 |
Citation: | Задкова, О. С. Використання купажованих рослинних олій у закладах ресторанного господарства / О. С. Задкова, С. І. Усатюк // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали другої Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 147-149. |
Abstract: | Розглянуто існуючі рецептури купажованих рослинних олій. Currently available formulations of blended oils have been reviewed. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11253 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.