Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11425
Title: Використання інверсійної хронопотенціометрії для визначення вмісту важких металів у харчових продуктах
Authors: Мельник, Оксана Петрівна
Іванов, Сергій Віталійович
Манк, Валерій Веніамінович
Галімова, Валентина Михайлівна
Галімов, С. К.
Keywords: харчові ланцюги
аналізатор для визначення важких металів
олія з різних стадій її виробництва
food chain
analyzer for determination of heavy metals
oil from different stages of production
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2013
Citation: Використання інверсійної хронопотенціометрії для визначення вмісту важких металів у харчових продуктах / О. П. Мельник, С. В. Іванов, В. В. Манк, В. М. Галімова, С. К. Галімов // Якість і безпека харчових продуктів : міжнародна науково-технічна конференція, 14-15 лист. – Київ: НУХТ. – С. 18-20.
Abstract: Розглянуто переваги використання методу інверсійної хронопотенціометрії для визначення вмісту важких металів у харчових продуктах. Визначено вміст Cd, Cu, Pb в соняшниковій олії на різних стадіях виробництва цим методом. The advantages of the method stripping chronopotentiometry for the determination of heavy metals in food. Definitely contents Cd, Cu, Pb in sunflower oil at various stages of this method.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11425
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sunflo.pdf143,75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.