Важливі напрямки енергозбереження у харчовій і мікробіологічній промисловості

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2001

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проаналізовано комплекс заходів щодо більш ефективного використання паливно-енергетичних ресурсів (організаційні, сучасні технології і обладнання, компьютерна техніка, енергоаудит, енергобаланси, сучасні лічильники, теплоізоляція, регенерація теплоти, вторинні енергоресурси, комфортні умови для людей). Analyzed a set of measures to make more efficient use of energy resources (organizational, advanced technology and equipment, computer equipment, energy audits, energy balances, current meters, insulation, heat regeneration, waste energy, comfortable environment for people).

Опис

Ключові слова

енергоємність, energy, енергозбереження, energy efficiency, енергобаланс, energy balance, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки

Бібліографічний опис

Сінат-Радченко, Д. Є. Важливі напрямки енергозбереження у харчовій і мікробіологічній промисловості / Д. Є. Сінат-Радченко, С. М. Василенко, М. О. Масліков // Наукові праці УДУХТ. – 2001. - № 10, Ч. ІІІ. - С. 25-26.

Зібрання