Вплив повертань на процес попереднього вапнування

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Визначено оптимальний ступінь карбонізації соку після основного вапнування, що використовується в якості повертання на попереднє вапнування. The optimal degree of carbonation juice after the main liming, which is used as a return to the pre-defecation.

Опис

Ключові слова

І карбонізація, суспензія, попереднє вапнування, повертання, I carbonation, suspension, pre-defecation, return, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Вплив повертань на процес попереднього вапнування / Ю. М. Резніченко, Л. М. Хомічак, І.Б. Петриченко, В. Ю. Виговський // Цукор України. — 2013. — № 12 (96). — С. 8-10.

Зібрання