Розроблення натуральних композиційних ароматизаторів з ефірних олій

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті представлено результати експериментальних досліджень щодо розроблення натуральних композиційних ароматизаторів з ефірних олій для розширення асортименту високоякісної ароматизованої харчової продукції. The paper presents the results of experimental studies on the development of natural flavoring compositions of essential oils to expand the range of high-quality flavored food.

Опис

Ключові слова

ароматизатори, flavouring, комбіновані фракції, combined fraction, вакуумна ректифікація, vacuum rectification, ефірні олії, essential oils, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Усатюк, О. М. Розроблення натуральних композиційних ароматизаторів з ефірних олій / О. М. Усатюк, Н. Е. Фролова, О. В. Арпуль // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарства і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 19 листопада 2013 р. – Харків : ХДУХТ, 2013. – С. 228–230.