Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14395
Title: | Математична модель тепловологопереносу в масиві цукру-піску при тривалому зберіганні |
Authors: | Масліков, Максим Михайлович Прядко, Микола Олексійович |
Keywords: | модель цукор тепломасообмін зберігання сахар model sugar heat-mass transfer storage кафедра процесів і апаратів харчових виробництв кафедра теплоенергетики та холодильної техніки |
Issue Date: | 1998 |
Publisher: | УкрІНТЕІ |
Citation: | Масліков, М. М. Математична модель тепловологопереносу в масиві цукру-піску при тривалому зберіганні / М. М. Масліков, М. О. Прядко // Експрес-новини: наука, техніка, виробництво. – 1998. – № 1-2. – С. 43–44. |
Abstract: | Запропонована модель тепломасообміну у штабелі цукру-піску під час тривалого зберігання на базі нового потенціала вологопереносу. Model of Heat-mass transfer in bulk of sugar is proposed. It based on the new mass-transfer potential. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14395 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
EX_NOW_model.pdf | 32,38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.