Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14961
Title: Исследование реологических свойств гидроколлоидов
Authors: Запотоцкая (Герасименко), Елена Васильевна
Пичкур, Виталий Яковлевич
Лысый, Александр Витальевич
Грабовская, Елена Вячеславовна
Ковбаса, Владимир Николаевич
Keywords: крахмал
пектин
структура
гидроколлоиды
кафедра технології цукру і підготовки води
starch
pectin
structure
hydrocolloids
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2013
Citation: Исследование реологических свойств гидроколлоидов / Е. В. Запотоцкая, В. Я. Пичкур, А. В. Лысый, Е. В. Грабовская, В. Н. Ковбаса // Science and education a new dimension. – 2013. – Vol. 2. – С. 207–210
Abstract: Исследованы структурно-механические свойства модифицированных крахмалов из кукурузы, тапиоки и картофеля различных модификаций. Изложены результаты исследований структурно-механических свойств модельных систем на основе пектина, со структурообразующими свойствами для использования во фруктовых начинках ко-экструзионных изделий. The structural and mechanical properties of modified corn, tapioca and potatoes starches of different modifications were investigated. The results of studies of structural and mechanical properties of the model systems based on pectin for fruit fillings of co-extrusion products are presented.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14961
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.PDF663,16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.