Особливості формування ринку яловичини та продуктів її переробки
Вантажиться...
Файли
Дата
2014
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті розглядаються особливості формування та функціонування ринку продукції однієї з найважливіших галузей сільського господарства – скотарства, зокрема ринку яловичини і продуктів її переробки, на розвиток якого значною мірою впливає ситуація на загальнонаціональному ринку, і навпаки.
The features of forming and functioning of market of products of one of major industries of agriculture – cattle breeding are examined in the article, in particular market of beef and products of its processing, on development of which a situation at the national market has a great impact, and vice versa.
Опис
Ключові слова
ринок яловичини, виробництво яловичини, кон’юнктура ринку, продовольча безпека, агропромисловий комплекс, beef market, production of beef competition, market situations, food security, agriculture, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Кутас, О. О. Особливості формування ринку яловичини та продуктів її переробки / О. О. Кутас // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2014. – Т. 20, № 2. – С. 55–63.