Перспективи використання кріопротекторів в інноваційних технологіях заморожування плодово-ягідної сировини

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Найбільш ефективним способом вирішення проблеми збереження хімічного складу рослинної сировини є використання штучного холоду при заготівлі сільськогосподарської продукції, її транспортуванні, переробленні, зберіганні та реалізації.The most effective way to solve the problem of keeping the chemical composition of fruit and berries undamaged is the usage of artificial cold (in such processes as stocking up, transportation, procession, storage, and realization).

Опис

Ключові слова

низькі температури, рослинна сировина, технологічні процеси, low temperatures, plant raw materials, technological processes, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Сімахіна, Г. О. Перспективи використання кріопротекторів в інноваційних технологіях заморожування плодово-ягідної сировини / Г. О. Сімахіна, С. В. Халапсіна // Стратегія якості у промисловості та освіті : IX Міжнародна конференція, 31 травня – 7 червня 2013 р., Варна, Болгарія. – Дніпропетровськ – Варна, 2013. – Т. 2. – C. 140-142.