Підбір ефективних кріопротекторів для заморожування плодово-ягідної сировини

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У комплексі досліджень із розроблення нової технології свіжозамороженої плодово-ягідної продукції на першому етапі стоїть сортовідбір сировини. Із проведених нами досліджень з'ясовано, що при виборі рекомендованих сортів необхідно враховувати їхню придатність до промислового заморожування. The complex research to develop a new technology of fresh frozen fruit products in the first stage is sortovidbir materials. From our studies it was found that the choice of recommended varieties necessary to consider their suitability for industrial refrigeration.

Опис

Ключові слова

кріопротектори, заморожування, плодово-ягідна сировина, cryoprotectants, freezing, raw fruits and berries, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Сімахіна, Г. О. Підбір ефективних кріопротекторів для заморожування плодово-ягідної сировини / Г. О. Сімахіна, С. В. Халапсіна // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції –основнізасади її конкурентоздатності : матеріали ІІІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 9 вересня 2014 р. — К., 2014. – С. 60-61.