E-menu for food orders in the hotel rooms

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

E-menu is a system of orders, allowing the visitor to get acquainted with the assortment, which is offered by the department of «Food and Beverage» using your tablet or mobile application without the help of the waiter.

Опис

Ключові слова

food, hotel rooms, hospitality, готельні номери, харчування, готельний бізнес, гостиничный бизнес, гостиничные номера, питание, кафедра туристичного та готельного бізнесу

Бібліографічний опис

Riabenka, A. E-menu for food orders in the hotel rooms / A. Riabenka, N. Drokina // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 24 вересня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – С. 228–231.