Мікробіологія жирів та жирозамінників : конспект лекцій
Вантажиться...
Файли
Дата
2009
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Предметом дисципліни є вивчення впливу мікроорганізмів на якість жирів та жирозамінників, термін їх зберігання.
The object of discipline is to study the influence of microorganisms on the quality of fats and fat substitutes, term storage.
Опис
Ключові слова
мікробіологія жирів, мікробіологія жирозамінників, microbiology fat, microbiology substitutes, кафедра біотехнології і мікробіології
Бібліографічний опис
Мікробіологія жирів та жирозамінників : Конспект лекцій для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія жирів та жирозамінників"
(ТЖ-ІV) напряму 0917 “Харчова технологія та інженерія” денної форми навчання/ О. О. Воронцов. - К. : НУХТ, 2009. - 46 с.