Мікробіологія жирів та жирозамінників : конспект лекцій

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Предметом дисципліни є вивчення впливу мікроорганізмів на якість жирів та жирозамінників, термін їх зберігання. The object of discipline is to study the influence of microorganisms on the quality of fats and fat substitutes, term storage.

Опис

Ключові слова

мікробіологія жирів, мікробіологія жирозамінників, microbiology fat, microbiology substitutes, кафедра біотехнології і мікробіології

Бібліографічний опис

Мікробіологія жирів та жирозамінників : Конспект лекцій для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія жирів та жирозамінників" (ТЖ-ІV) напряму 0917 “Харчова технологія та інженерія” денної форми навчання/ О. О. Воронцов. - К. : НУХТ, 2009. - 46 с.