Коефіцієнти вологоперенесення моркви

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті наведені визначені для моркви коефіцієнти капілярної дифузії і термодифузії, відносний коефіцієнт термодифузії, коефіцієнт капілярної провідності, коефіцієнти ефузії і термоефузії в залежності від вмісту вологи. Уточнений механізм процесу сушіння моркви. The coefficients of capillary diffusion and thermodiffusion, relative coefficient of thermodiffusion, coefficient of capillary conductivity, the coefficients of effusion and thermoeffusion all depending on water contents have been determined for a carrot. The mechanism of a carrot drying process has been clarified.

Опис

Ключові слова

кафедра фізики, морква, сушіння, коефіцієнти дифузії, термодифузії, ефузії та термоефузії, термоградієнтний коефіцієнт, drying, coefficients of diffusion, thermodiffusion, effusion and thermoeffusion, thermogradient coefficient

Бібліографічний опис

Вербицький, Б. І. Коефіцієнти вологоперенесення моркви / Б. І. Вербицький, Ю. П. Луцик, Т. М. Левківська // Харчова промисловість. - Київ: НУХТ, 2014. - № 15. – С. 23-27.

Зібрання