Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23781
Title: Scientific basis of enviromental assessment in food processing
Authors: Togachynska, Olga
Nychyk, Oksana
Yurchuk, Lyudmila
Salavor, Oksana
Keywords: quality
products
environmental assessment
international standardization
якість
продукти
екологічне оцінювання
міжнародна стандартизація
качество
продукты
экологическое оценивание
международная стандартизация
кафедра іноземних мов професійного спрямування
кафедра екологічної безпеки та охорони праці
Issue Date: 2016
Citation: Scientific basis of enviromental assessment in food processing / O. V. Tohachynska, O. V. Nychyk, L. V. Yurchuk, O. M. Salavor // Food Science for Well-being (CEFood 2016) : 8th Central European Congress on Food 2016 : book of Abstracts, 23-26 May 2016. – K. : NUFT, 2016. – P. 127.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23781
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy.PDF145,2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.