Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23781
Title: | Scientific basis of enviromental assessment in food processing |
Authors: | Togachynska, Olga Nychyk, Oksana Yurchuk, Lyudmila Salavor, Oksana |
Keywords: | quality products environmental assessment international standardization якість продукти екологічне оцінювання міжнародна стандартизація качество продукты экологическое оценивание международная стандартизация кафедра іноземних мов професійного спрямування кафедра екологічної безпеки та охорони праці |
Issue Date: | 2016 |
Citation: | Scientific basis of enviromental assessment in food processing / O. V. Tohachynska, O. V. Nychyk, L. V. Yurchuk, O. M. Salavor // Food Science for Well-being (CEFood 2016) : 8th Central European Congress on Food 2016 : book of Abstracts, 23-26 May 2016. – K. : NUFT, 2016. – P. 127. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23781 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.