Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23791
Title: Порівняльний аналіз жовтих і червоних сортів малини
Authors: Коваль, Марина Олександрівна
Мурашко, Катерина Сергіївна
Шутюк, Віталій Володимирович
Keywords: аналіз
сушіння
малина
analysis
drying
raspberry
кафедра технології консервування
Issue Date: 2016
Citation: Коваль, М. О. Порівняльний аналіз жовтих і червоних сортів малини / М. О. Коваль, К. С. Мурашко, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – Ч. 1. - С. 284.
Abstract: В роботі наведено порівняльний аналіз сушіння жовтих і червоних сортів малини. In this paper the comparative analysis of dry yellow and red raspberry varieties.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23791
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
16 MNK 82 Koval.pdf237,13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.