Вивчення структурних елементів збагаченої масляної суміші мікроструктурним методом
Вантажиться...
Files
Date
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Враховуючи сучасні потреби суспільства та загальні тенденції розвитку харчової промисловості розроблено технологію збагачення солоної масляної суміші компонентами рослинної сировини.
Given the current needs of society and the general trends of the food industry the technology of enriching salt oil mixture components of plant material.
Description
Citation
Вашека, О. М. Вивчення структурних елементів збагаченої масляної суміші мікроструктурним методом / О. М. Вашека, Н. В. Дрозд // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 120-122.
