Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25607
Title: | Use of dietary fibre concentrates in semi-finished biscuits technology |
Authors: | Kobets (Zadorozhnia), Elena Arpul (Oleksiichuk), Oksana Dotsenko, Viktor Dovgun, Irina |
Keywords: | flour emulsifier gluten fibre борошно емульгатор клейковина волокно мука эмульгатор глютен волокно кафедра готельно-ресторанної справи кафедра іноземних мов професійного спрямування |
Issue Date: | 2016 |
Citation: | Use of dietary fibre concentrates in semi-finished biscuits technology / O. Kobets, O. Arpul, V. Dotsenko, I. Dovgun // Ukrainian Journal of Food Science. – К. : HUFT, 2016. – Vol. 4, Is. 2. – Р. 206–215. |
Abstract: | The effect of the dietary fibre concentrates, namely, wheat, cocoa and apple fibres on the protein-proteinase and carbohydrate-amylase complexes of wheat flour is studied. Вивчено вплив концентратів харчових волокон, а саме пшениці, какао і яблучних волокон на білково-протеїназний і вуглевод-амілазний комплекси пшеничного борошна. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25607 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kobets.pdf | 503,53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.