Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25625
Title: | Дослідження процесу сушіння кореню селери |
Authors: | Мурашко, Катерина Сергіївна Шутюк, Віталій Володимирович |
Keywords: | сушіння попереднє оброблення корень селери drying pre-processing celery кафедра технології консервування |
Issue Date: | 2017 |
Citation: | Мурашко, К. С. Дослідження процесу сушіння кореню селери / К. С. Мурашко, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 Міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 1. - С. 281. |
Abstract: | В роботі наведені результати попереднього оброблення різними способами кореня селери. Показано як пливає попереднє оброблення кореня селери на якість сухого продукту і тривалість процесу сушіння. The paper presents the results of preliminary processing of different ways celery. Shown as a preliminary treatment of any living thing celery on dry product quality and duration of the drying process. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25625 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
17 04 Murashko MNK NUFT.pdf | 419,49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.