Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25625
Title: Дослідження процесу сушіння кореню селери
Authors: Мурашко, Катерина Сергіївна
Шутюк, Віталій Володимирович
Keywords: сушіння
попереднє оброблення
корень селери
drying
pre-processing
celery
кафедра технології консервування
Issue Date: 2017
Citation: Мурашко, К. С. Дослідження процесу сушіння кореню селери / К. С. Мурашко, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 Міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 1. - С. 281.
Abstract: В роботі наведені результати попереднього оброблення різними способами кореня селери. Показано як пливає попереднє оброблення кореня селери на якість сухого продукту і тривалість процесу сушіння. The paper presents the results of preliminary processing of different ways celery. Shown as a preliminary treatment of any living thing celery on dry product quality and duration of the drying process.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25625
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17 04 Murashko MNK NUFT.pdf419,49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.